AutoCAD 2010/2011/2012

AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Contributor
cadman1965
Posts: 13
Registered: ‎06-16-2009
Message 1 of 10 (2,400 Views)

License Transfer Utility... NOT WORKING!!!!

2400 Views, 9 Replies
05-01-2012 10:56 AM

Hi,

 

Is there anyone  that can help me with this?

I am trying to export my license so i can work from home but the utility isn't working.

I always get that message:

 

License Export Confirmation

Product:   AutoCAD 2010

Serial number:   351-XXXXXXX
Export Request Failed  
The serial number you entered is not valid. Try again. (1)
Click the "Try Again" link to resubmit the request.
Try again
Error reference:1

 

The number is the right one and  it didn't create any error  when installing...

Why does AutoDesk doesn't want me to work  from home???  :-(

 

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,016
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 10 (2,347 Views)

Re: License Transfer Utility... NOT WORKING!!!!

05-01-2012 04:21 PM in reply to: cadman1965

The utility is unreliable IMHO.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Contributor
cadman1965
Posts: 13
Registered: ‎06-16-2009
Message 3 of 10 (2,300 Views)

Re: License Transfer Utility... NOT WORKING!!!!

05-02-2012 10:47 AM in reply to: pendean

So, what should i do?

Find a  cracked copy on the Internet???

 

I wish AutoDesk would care...

 

 

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,284
Registered: ‎09-16-2009
Message 4 of 10 (2,293 Views)

Re: License Transfer Utility... NOT WORKING!!!!

05-02-2012 10:54 AM in reply to: cadman1965

Have you installed and activate it yet ? is it network or stand alone license ?

Contributor
cadman1965
Posts: 13
Registered: ‎06-16-2009
Message 5 of 10 (2,286 Views)

Re: License Transfer Utility... NOT WORKING!!!!

05-02-2012 11:30 AM in reply to: Patchy

Well... you khat?

I did try  to activate it again and did have the same kind of error message "The serial number you entered is not valid. Try again."

WTF????

This license is a standalone...

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,284
Registered: ‎09-16-2009
Message 6 of 10 (2,280 Views)

Re: License Transfer Utility... NOT WORKING!!!!

05-02-2012 11:44 AM in reply to: cadman1965

Call your reseller and give him/her an earful that is what I would do.

Contributor
cadman1965
Posts: 13
Registered: ‎06-16-2009
Message 7 of 10 (2,264 Views)

Re: License Transfer Utility... NOT WORKING!!!!

05-02-2012 02:32 PM in reply to: Patchy

So i did email him and he wrote me back that i was upgraded to 2011 so my 2010 serial number is no longer valid !!!!

Funny because i didn't know... neither did my PC who still using 2010... i won't tell him: he might get upset and stop starting my AutoCAD 2010.

 

Thanks for your help.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,016
Registered: ‎11-06-2003
Message 8 of 10 (2,254 Views)

Re: License Transfer Utility... NOT WORKING!!!!

05-02-2012 07:57 PM in reply to: cadman1965

so why not install and use 2011?

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Contributor
cadmgr
Posts: 20
Registered: ‎02-08-2010
Message 9 of 10 (2,166 Views)

Re: License Transfer Utility... NOT WORKING!!!!

05-21-2012 08:24 PM in reply to: pendean

Apologies for swooping in on this thread, though my search was motivated by a user's similar issue just now.

 

One reason not to move to a new package when a subscription is upgraded is that a user, or a company's entire team of users, may need to continue using a prior package while being required to keep an annual subscription up to date.  

 

Other reasons for not upgrading also exist.  In any case, preventing such surprises is a responsibility of vendors who employ this subscription model.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,016
Registered: ‎11-06-2003
Message 10 of 10 (2,159 Views)

Re: License Transfer Utility... NOT WORKING!!!!

05-22-2012 04:37 AM in reply to: cadmgr

We are talking about AutoCAD 2011: AutoCAD 2013 is out, so not moving from R2010 (where we are) because of "workload" seems to me at least to be a total waste of money. How many versions of shelfware does one need before everyone realizes you are flushing money down the toilet?

 

Just my 2cents worth.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.