AutoCAD 2010/2011/2012

AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Contributor
pw8154
Posts: 17
Registered: ‎10-30-2007
Message 1 of 3 (1,594 Views)
Accepted Solution

Importing coordinates into Autocad

1594 Views, 2 Replies
10-11-2012 09:02 AM

Can someone advise if it's possible to import a list of coordinates into a drawing so that it places points in the drawing at the specified locations?

Thanks for any suggestions.

Go here and use this:

 

http://lee-mac.com/ptmanager.html

 

Read more on his web site for intruction to use it.

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,262
Registered: ‎09-16-2009
Message 2 of 3 (1,586 Views)

Re: Importing coordinates into Autocad

10-11-2012 10:49 AM in reply to: pw8154

Go here and use this:

 

http://lee-mac.com/ptmanager.html

 

Read more on his web site for intruction to use it.

Contributor
pw8154
Posts: 17
Registered: ‎10-30-2007
Message 3 of 3 (1,434 Views)

Re: Importing coordinates into Autocad

10-29-2012 10:23 AM in reply to: Patchy

Thanks for that. Very easy to use once I figured out the process.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.