AutoCAD 2010/2011/2012

AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Contributor
pw8154
Posts: 22
Registered: ‎10-30-2007
Message 1 of 3 (1,724 Views)
Accepted Solution

Importing coordinates into Autocad

1724 Views, 2 Replies
10-11-2012 09:02 AM

Can someone advise if it's possible to import a list of coordinates into a drawing so that it places points in the drawing at the specified locations?

Thanks for any suggestions.

Go here and use this:

 

http://lee-mac.com/ptmanager.html

 

Read more on his web site for intruction to use it.

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,318
Registered: ‎09-16-2009
Message 2 of 3 (1,716 Views)

Re: Importing coordinates into Autocad

10-11-2012 10:49 AM in reply to: pw8154

Go here and use this:

 

http://lee-mac.com/ptmanager.html

 

Read more on his web site for intruction to use it.

Contributor
pw8154
Posts: 22
Registered: ‎10-30-2007
Message 3 of 3 (1,564 Views)

Re: Importing coordinates into Autocad

10-29-2012 10:23 AM in reply to: Patchy

Thanks for that. Very easy to use once I figured out the process.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.