AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Contributor
homer028
Posts: 12
Registered: ‎06-21-2011
Message 1 of 3 (448 Views)
Accepted Solution

Help menu display defaults

448 Views, 2 Replies
06-21-2011 11:50 AM

My 'help' bar in the top part of the screen with the subscription service and communication buttons now only goes to the web based help. Where is the long list of suggestions and solutions to similar issues, along with possible command variables etc....

 

Is this something with 2012, or am I missing something here? Is there a variable out there to change it back? You try to find 'help' on the help menu, it doesnt quite work.

 

I am using civ3d 2012 64 bit.

 

Thanks,

 

Greg-

Unless CIVIL acts differently, plain 2012 opens the EXCHANGE window and the list is on a sidebar to the left (and it no longer includes misc topics from forums etc.).

 

To only search locally, instead of the Internet Exchange Site, you set that option in OPTIONS command>SYSTEM tab>Exchange section, uncheck the box to go online.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,364
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 3 (439 Views)

Re: Help menu display defaults

06-21-2011 12:31 PM in reply to: homer028

Unless CIVIL acts differently, plain 2012 opens the EXCHANGE window and the list is on a sidebar to the left (and it no longer includes misc topics from forums etc.).

 

To only search locally, instead of the Internet Exchange Site, you set that option in OPTIONS command>SYSTEM tab>Exchange section, uncheck the box to go online.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Contributor
homer028
Posts: 12
Registered: ‎06-21-2011
Message 3 of 3 (437 Views)

Re: Help menu display defaults

06-21-2011 12:36 PM in reply to: homer028

What I have found is that my search paths are missing from the the infocenter. I have no place to add search paths within the infocenter. All that is there for options are

 

General

   Communcation Center

   Autodesk channels

   Balloon notification

   RSS feeds

 

I read in another post that this might be related to the type of installation - deployment compared to individual?

 

Anyone know of an issue such as this?

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!