AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
New Member
NBouldakova
Posts: 1
Registered: ‎11-24-2010
Message 1 of 3 (1,779 Views)

freeze object

1779 Views, 2 Replies
11-24-2010 09:58 AM

AutoCad 2011 has command isolate or hide object. But this isolate or hide object in all: model space and all viewports. Is it possible to freeze object (not layer) only in one paticular viewport?

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,617
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 3 (1,717 Views)

Re: freeze object

11-29-2010 05:28 AM in reply to: NBouldakova

No. Only layers.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
*Pro
Modman_4
Posts: 2,699
Registered: ‎04-14-2009
Message 3 of 3 (1,710 Views)

Re: freeze object

11-29-2010 06:31 AM in reply to: pendean

So if the object was created on the zero layer and just that object was inserted on its own layer (separate from the other identical objects' layer), then it could be frozen in some viewports and not in others. What are you trying to accomplish exactly? Perhaps there's a better way...

I hope my info was useful, but if by some odd chance it actually solved your issue, feel free to mark your post as "Accept as Solution". Thanks! :smileyhappy:
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.