AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
New Member
malcolmcachia
Posts: 2
Registered: ‎04-12-2011
Message 1 of 2 (97 Views)

Error with Product during Start Up

97 Views, 1 Replies
03-13-2012 02:48 PM

Hey everyone.

I would appreciate any help I can get with this problem I am facing. Just last week I was working just fine. When trying to access the product today, as usual the A5 sized "Loading" starts but when the product is to appear it just shuts off. It is not indicating what the error is through a dialog box, hence, I am not sure what the problem may be.

I have check various discussion groups which say it may arise from FLEX related files or CascadeInfo.cas but nothing changed. I have also done an entire unistallation of the product and Installed it from scratch. The problem persists.

 

Any help would be welcomed.

PC Specs:
Intel Core i7-720QM processor

Windows 7 Home Premium N 64-bit

16GB DDR3

1280GB HDD

 

Regards,

Malcolm

New Member
malcolmcachia
Posts: 2
Registered: ‎04-12-2011
Message 2 of 2 (75 Views)

Re: Error with Product during Start Up

03-14-2012 08:19 AM in reply to: malcolmcachia

Occasionally the dialog box below is displayed... but still nothing.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!