AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Valued Contributor
chockalingam
Posts: 84
Registered: ‎03-06-2012
Message 1 of 3 (170 Views)
Accepted Solution

Draw a line in ACAD table

170 Views, 2 Replies
03-06-2012 04:47 AM

how can i draw a line/arc inside a cell in ACADTable.

you can draw it _on_ a table, but not as part of a cell.  You could create a block out of your line or circle, and insert that into the cell, but arbitrary graphics are not allowed to be _in_ a cell.

*Expert Elite*
JGerth
Posts: 2,209
Registered: ‎12-05-2005
Message 2 of 3 (165 Views)

Re: Draw a line in ACAD table

03-06-2012 05:23 AM in reply to: chockalingam

you can draw it _on_ a table, but not as part of a cell.  You could create a block out of your line or circle, and insert that into the cell, but arbitrary graphics are not allowed to be _in_ a cell.

Valued Contributor
chockalingam
Posts: 84
Registered: ‎03-06-2012
Message 3 of 3 (132 Views)

Re: Draw a line in ACAD table

03-07-2012 12:21 AM in reply to: JGerth

Thanks for the solution.... This helped me a lot...............

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!