AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Active Member
prizmar
Posts: 8
Registered: ‎07-26-2005
Message 1 of 4 (71 Views)
Accepted Solution

clic configuration

71 Views, 3 Replies
07-07-2014 09:28 PM

Hi:

 

when I select an object and hit delete dosen't work, I need to go to erase to do it, also I can't go to properties when I double clic an object. If somebody knows please help I am very behind and this is too slow, may be a configuration with the clicking.

 

Thanks.

 

Pablo Galin

Prizmar Design

 

*Expert Elite*
pendean
Posts: 22,217
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 4 (54 Views)

Re: clic configuration

07-08-2014 04:16 AM in reply to: prizmar
PICKFIRST variable got turned off: set it back to 1. Usage explained in HELP.
Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
*Expert Elite*
rkmcswain
Posts: 3,324
Registered: ‎11-13-2006
Message 3 of 4 (49 Views)

Re: clic configuration

07-08-2014 05:03 AM in reply to: prizmar
Active Member
prizmar
Posts: 8
Registered: ‎07-26-2005
Message 4 of 4 (42 Views)

Re: clic configuration

07-08-2014 06:37 AM in reply to: pendean
Thanks a lot, that worked!!!

Pablo Galin
Prizmar Design
(310) 463 0184
http://www.prizmardesign.com/


P.S.Referrals are the heart of my business. If you know of a friend, coworker, or family member who is thinking about remodeling, doing an addition or design a new building(residential or commercial), be sure to contact me. Your personal referrals are the greatest compliment I can receive.
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.