AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Active Contributor
paulgian_01
Posts: 28
Registered: ‎05-10-2010
Message 1 of 3 (296 Views)

blipmode

296 Views, 2 Replies
04-30-2012 09:12 PM

somehow the "blipmode" command is not working anymore in autocad 2012. anyone out there who can help me kill these dots? please, it is so annoying.

 

thanks!

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,322
Registered: ‎09-16-2009
Message 2 of 3 (290 Views)

Re: blipmode

04-30-2012 10:31 PM in reply to: paulgian_01

It has been phased out, you have to type in REDEFINE then BLIPMODE, after that type in BLIPMODE and turn it OFF.

Active Contributor
paulgian_01
Posts: 28
Registered: ‎05-10-2010
Message 3 of 3 (254 Views)

Re: blipmode

05-01-2012 08:04 PM in reply to: paulgian_01

thanks master patchy!

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.