AutoCAD 2010/2011/2012

AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Active Contributor
31 Posts
0 Kudos
Registered: ‎02-17-2010
Post 1 of 6

Autocad 2012 english Language pack

3826 Views, 5 Replies
06-03-2013 03:56 AM

Hey everyone,

I've been adressed a french french workstation, so everything looks a bit weird and my macro's don't work.

Anyone know where I can find a english languagepack?

I've tried the installation cd but couldn't find it.

The website only shows 2013 & 2014.

Subsription center is not online.

 

Thanks in advance...

 

Manu

*Expert Elite*
24,238 Posts
1,596 Kudos
Registered: ‎11-06-2003
Post 2 of 6

Re: Autocad 2012 english Language pack

06-03-2013 05:53 AM in reply to: Yickod
Put a period in front of the command names, and/or an underline, in all your macros and they should work regardless of the core langauge installed. For example
_.LINE
_.FILLET
Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
*Expert Elite*
9,817 Posts
1,211 Kudos
Registered: ‎06-29-2007
Post 3 of 6

Re: Autocad 2012 english Language pack

06-03-2013 08:18 AM in reply to: pendean

Hi,

 

a underline is to call english commands in none-english AutoCAD's

a point is to ignore command-overrides, for all languages. That is only needed if there are tools or applications installed that have there own LINE-command and so they disable that AutoCAD-internal one and activate the application.specific LINE.

 

So to draw a line it's _LINE that will work in every AutoCAD independent of it's language.

 

The AutoCAD language packs were discussed for AutoCAD 2012, but I know them only with 2013 and 2014, not for 2012.

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
*Expert Elite*
24,238 Posts
1,596 Kudos
Registered: ‎11-06-2003
Post 4 of 6

Re: Autocad 2012 english Language pack

06-03-2013 09:07 AM in reply to: Alfred.NESWADBA
it never hurt to be doubly sure and use both, point and underscore.
Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Active Contributor
31 Posts
0 Kudos
Registered: ‎02-17-2010
Post 5 of 6

Re: Autocad 2012 english Language pack

06-03-2013 12:09 PM in reply to: pendean

Thanks for the help everyone!

Yeah, putting underscores in my most important macro's was the first thing I did.

Demanding an upgrade is not my idea of gratitude towards the people who just hired me.

It's not that I don't know any french, it's just a "nuissance". Pardon my French  :smileyvery-happy:

 

I'm going to look into bringing my laptop while I harass the subscription center for a mutation.

 

Thanks anyway y'all!

Active Member
8 Posts
1 Kudo
Registered: ‎07-17-2013
Post 6 of 6

Re: Autocad 2012 english Language pack

07-17-2013 03:08 AM in reply to: Yickod

instead of using ._ ,which is a pain, you could go to: Outils/Personnalier/parametres de programme. This will bring up a txt box and if you scroll down it will tell you what the shortcuts are

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!