AutoCAD 2010/2011/2012

AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
New Member
buckethead
Posts: 2
Registered: ‎06-04-2012
Message 1 of 6 (2,792 Views)

AutoCAD 2010 (32 bit) and Windows 7 (64bit)

2792 Views, 5 Replies
06-04-2012 08:27 AM

I am having to migrate a user from XP to Win7 x64. I think I already know the answer, but am looking for confirmation. Will the AutoCAD 2010 (32bit) run under the Win7 x64?

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 9,583
Registered: ‎06-29-2007
Message 2 of 6 (2,791 Views)

Re: AutoCAD 2010 (32 bit) and Windows 7 (64bit)

06-04-2012 08:29 AM in reply to: buckethead

Hi,

 

no, as long as you don't run any virtual PC or something equivalent.

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
New Member
buckethead
Posts: 2
Registered: ‎06-04-2012
Message 3 of 6 (2,789 Views)

Re: AutoCAD 2010 (32 bit) and Windows 7 (64bit)

06-04-2012 08:34 AM in reply to: Alfred.NESWADBA

Thanks Alfred. I will go back to corporate and see what they want to do. No virtual PC environments deployed right now. Have a good day!!

New Member
Buuke
Posts: 1
Registered: ‎04-03-2014
Message 4 of 6 (954 Views)

Re: AutoCAD 2010 (32 bit) and Windows 7 (64bit)

04-03-2014 09:14 AM in reply to: buckethead

buckethead wrote:

I am having to migrate a user from XP to Win7 x64. I think I already know the answer, but am looking for confirmation. Will the AutoCAD 2010 (32bit) run under the Win7 x64?


 

*Expert Elite*
braudpat
Posts: 2,402
Registered: ‎12-15-2006
Message 5 of 6 (948 Views)

Re: AutoCAD 2010 (32 bit) and Windows 7 (64bit)

04-03-2014 09:28 AM in reply to: buckethead

 

Hello

 

Welcome to the Autodesk/AutoCAD Forums !

 

Why you don't install ACAD 2010 x64 on your Win Seven x64 ??

 

You can't run ACAD 2010 32 bits on a Win Seven x64 or Win Eight x64 !!

or you will have to look at Longbow Converter : http://www.longbowsoftware.com/

 

Bye, Pat ( Supporting Troops )
If you are happy with my answer please mark "Accept as Solution" and if very happy please give me a Kudos (Compliment) - Thanks
*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,625
Registered: ‎11-06-2003
Message 6 of 6 (929 Views)

Re: AutoCAD 2010 (32 bit) and Windows 7 (64bit)

04-03-2014 06:55 PM in reply to: buckethead
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.