AutoCAD 2007/2008/2009

Reply
Contributor
allreal
Posts: 13
Registered: ‎12-09-2011
Message 1 of 5 (985 Views)

viewport not printing

985 Views, 4 Replies
03-02-2012 07:02 AM

hi -

 

one of my plan sheets has two viewports. although both show on the screen and all are on the same layer, only one viewport is printing

 

my IT person has not been able to help

 

I've deleted then recreated the viewport several times now but it still does not print

 

any help/guidance would be appreciated

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,364
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 5 (974 Views)

Re: viewport not printing

03-02-2012 08:16 AM in reply to: allreal

Copy the one working viewport, then go inside it and navigate to the other content: does the second one still not print?

Try recreating both viewports in another layout, preferably a new one: does one of them fail?

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Contributor
allreal
Posts: 13
Registered: ‎12-09-2011
Message 3 of 5 (969 Views)

Re: viewport not printing

03-02-2012 08:35 AM in reply to: allreal

hi pendean -

 

I tried to do both "methods" that you suggested:

1. I deleted the problematic viewport, then copied the one that is working - the copied viewport does not print

2. I created a new file, then copied both of the "objects" and created a new layout with new viewports - the one viewport still does not print

 

I am at a loss

 

*Pro
nestly
Posts: 1,283
Registered: ‎09-03-2010
Message 4 of 5 (965 Views)

Re: viewport not printing

03-02-2012 09:35 AM in reply to: allreal

Upload the "new" drawing here so we can have a look.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,364
Registered: ‎11-06-2003
Message 5 of 5 (959 Views)

Re: viewport not printing

03-02-2012 10:21 AM in reply to: allreal

I asked that you recreate the two viewports in a new Layout, not copy them. Try again.

Also, are both viewports looking at the same exact modelspace content, or different areas?

What if they displayed the same exact content, does one not plot?

 

Final test: INSERT the file into a blank new file, click on a new layout and manually recreate both viewports: does the problem go away?

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!