AutoCAD 2007/2008/2009

Reply
New Member
Bayouboy637
Posts: 1
Registered: ‎07-20-2012
Message 1 of 4 (194 Views)

Specify Displacement

194 Views, 3 Replies
07-20-2012 07:07 AM

Good morning, if there is anyone who can help, I use AutoCAD 2007. When I go to move something, either in model, or, paper space the object is automaticlly set to 0,0,0. And when I hit enter that where the object goes. I have tried to use "Control D" command to turn "Dynamic UCS"  off or on, that doesn't work either. If anyone can help, thanks and have a great day.

 

*Expert Elite*
scot-65
Posts: 2,181
Registered: ‎12-11-2003
Message 2 of 4 (190 Views)

Re: Specify Displacement

07-20-2012 03:04 PM in reply to: Bayouboy637

For the MOVE command and others, after selecting the objects, you have to specify a

beginning point by selecting a point on the screen with your mouse. If you do not, it will be 0,0.

 

The only other thing I can think of is when you hit [Enter] after selecting the objects,

your keyboard is sending out [Enter][Enter], which seems to me this is what you are describing.

 

???

Scot-65
Dyslexia is a permanent physical disability that cannot be seen.
Introverts is proof that there is indeed intelligent life on this planet.
New Member
pbutler
Posts: 1
Registered: ‎08-16-2012
Message 3 of 4 (164 Views)

Re: Specify Displacement

09-11-2012 09:07 AM in reply to: Bayouboy637

Did you figure this out?  I have the same problem and it drives me crazy!

*Expert Elite*
JDMather
Posts: 27,048
Registered: ‎04-20-2006
Message 4 of 4 (158 Views)

Re: Specify Displacement

09-12-2012 10:43 AM in reply to: pbutler

Keep in mind that somewhere along the line relative became default rather than absolute.

 

relative @

absolute #

Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2014 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Certified SolidWorks Professional
Inventor Professional 2015 64-bit
http://www.autodesk.com/edcommunity
http://home.pct.edu/~jmather/content/DSG322/inventor_surface_tutorials.htm
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.