AutoCAD 2007/2008/2009

AutoCAD 2007/2008/2009

Reply
New Member
Bayouboy637
Posts: 1
Registered: ‎07-20-2012
Message 1 of 4 (198 Views)

Specify Displacement

198 Views, 3 Replies
07-20-2012 07:07 AM

Good morning, if there is anyone who can help, I use AutoCAD 2007. When I go to move something, either in model, or, paper space the object is automaticlly set to 0,0,0. And when I hit enter that where the object goes. I have tried to use "Control D" command to turn "Dynamic UCS"  off or on, that doesn't work either. If anyone can help, thanks and have a great day.

 

*Expert Elite*
scot-65
Posts: 2,210
Registered: ‎12-11-2003
Message 2 of 4 (194 Views)

Re: Specify Displacement

07-20-2012 03:04 PM in reply to: Bayouboy637

For the MOVE command and others, after selecting the objects, you have to specify a

beginning point by selecting a point on the screen with your mouse. If you do not, it will be 0,0.

 

The only other thing I can think of is when you hit [Enter] after selecting the objects,

your keyboard is sending out [Enter][Enter], which seems to me this is what you are describing.

 

???

Scot-65
Dyslexia is a permanent physical disability that cannot be seen.
Introverts is proof that there is indeed intelligent life on this planet.
New Member
pbutler
Posts: 1
Registered: ‎08-16-2012
Message 3 of 4 (168 Views)

Re: Specify Displacement

09-11-2012 09:07 AM in reply to: Bayouboy637

Did you figure this out?  I have the same problem and it drives me crazy!

*Expert Elite*
JDMather
Posts: 28,221
Registered: ‎04-20-2006
Message 4 of 4 (162 Views)

Re: Specify Displacement

09-12-2012 10:43 AM in reply to: pbutler

Keep in mind that somewhere along the line relative became default rather than absolute.

 

relative @

absolute #

Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2015 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Certified SolidWorks Professional
Inventor Professional 2015-SP1 64-bit
http://www.autodesk.com/edcommunity
http://home.pct.edu/~jmather/content/DSG322/inventor_surface_tutorials.htm
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.