AutoCAD 2007/2008/2009

AutoCAD 2007/2008/2009

Reply
New Member
1 Posts
0 Kudos
Registered: ‎07-14-2010
Post 1 of 45

Running AutoCAD 2007 on Windows 7

55773 Views, 44 Replies
07-14-2010 04:51 AM

I want to upgrade my computer to Windows 7 from XP.  Will the AutoCAD 2007 I have work or do I need a patch or driver download?  Is there a patch or driver download available?

*Expert Elite*
24,296 Posts
1,603 Kudos
Registered: ‎11-06-2003
Post 2 of 45

Re: Running AutoCAD 2007 on Windows 7

07-16-2010 01:42 PM in reply to: jimmyd

Only AutoCAD 2010 and higher are supported in WIn7. There is no download or patch for something that is not supported.

 

Try an internet search for your query and see what others are doing to get it to work.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Active Contributor
49 Posts
2 Kudos
Registered: ‎10-12-2006
Post 3 of 45

Re: Running AutoCAD 2007 on Windows 7

07-26-2010 11:00 AM in reply to: jimmyd

I've been running AutoCAD 2007 on Windows 7 for about 9 months now and everything seems to work as okay. I did, however, had to install the AutoCAD SR2 patch.

Member
3 Posts
0 Kudos
Registered: ‎07-26-2010
Post 4 of 45

Re: Running AutoCAD 2007 on Windows 7

07-26-2010 02:50 PM in reply to: raulpa

i ran ACAD 2007 for months on my Windows 7 machine, and all of a sudden, whenever i click on the "Layer" menu, or type "layer", my ACAD crashes with a fatal error.

 

its really hard to use ACAD without the ability to manage layers. i need help!

thanks-

 

New Member
1 Posts
0 Kudos
Registered: ‎10-06-2010
Post 5 of 45

Re: Running AutoCAD 2007 on Windows 7

10-06-2010 09:49 PM in reply to: jimmyd

Umm

Member
3 Posts
0 Kudos
Registered: ‎07-26-2010
Post 6 of 45

Re: Running AutoCAD 2007 on Windows 7

10-07-2010 02:50 PM in reply to: jimmyd

oh yeah, thanks for the help there. great comment.

*Expert Elite*
24,296 Posts
1,603 Kudos
Registered: ‎11-06-2003
Post 7 of 45

Re: Running AutoCAD 2007 on Windows 7

10-11-2010 05:21 AM in reply to: SilverbackSC

LAYER command is tied to .NET on your PC: your choices are limited to uninstalling and reinstalling ALL .net versions on your PC as well as reinstalling AutoCAD if nothing else shows up here (a good hour or so task).

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
New Member
1 Posts
0 Kudos
Registered: ‎10-14-2010
Post 8 of 45

Re: Running AutoCAD 2007 on Windows 7

10-14-2010 09:48 AM in reply to: raulpa

Just bought a new computer with Windows 7 Professional and need to load Autcoad 2007, What's the process for loading in 32 bit compatibiltiy mode?

New Member
1 Posts
0 Kudos
Registered: ‎03-30-2011
Post 9 of 45

Re: Running AutoCAD 2007 on Windows 7

03-30-2011 01:19 PM in reply to: jimmyd

Layer command freezes program. Any solution?

New Member
2 Posts
0 Kudos
Registered: ‎05-16-2011
Post 10 of 45

Re: Running AutoCAD 2007 on Windows 7

05-16-2011 10:26 AM in reply to: jimmyd

So where do I get this SR2 Patch..   ?

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!