AutoCAD 2007/2008/2009

AutoCAD 2007/2008/2009

Reply
Contributor
tsynnott
Posts: 24
Registered: ‎04-05-2010
Message 11 of 13 (158 Views)

Re: Running a custom routine from the command line

02-25-2011 12:01 PM in reply to: Patchy

Well, that one was a definite hit - good work and thanks again.

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,322
Registered: ‎09-16-2009
Message 12 of 13 (157 Views)

Re: Running a custom routine from the command line

02-25-2011 12:03 PM in reply to: tsynnott

Lucky me, I'm going to get a lottery ticket on the way home :smileytongue:

 

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,655
Registered: ‎11-06-2003
Message 13 of 13 (152 Views)

Re: Running a custom routine from the command line

02-25-2011 12:43 PM in reply to: tsynnott

Finally! thanks for the follow-up.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.