AutoCAD 2007/2008/2009

AutoCAD 2007/2008/2009

Reply
Contributor
tsynnott
Posts: 24
Registered: ‎04-05-2010
Message 11 of 13 (157 Views)

Re: Running a custom routine from the command line

02-25-2011 12:01 PM in reply to: Patchy

Well, that one was a definite hit - good work and thanks again.

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,301
Registered: ‎09-16-2009
Message 12 of 13 (156 Views)

Re: Running a custom routine from the command line

02-25-2011 12:03 PM in reply to: tsynnott

Lucky me, I'm going to get a lottery ticket on the way home :smileytongue:

 

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,319
Registered: ‎11-06-2003
Message 13 of 13 (151 Views)

Re: Running a custom routine from the command line

02-25-2011 12:43 PM in reply to: tsynnott

Finally! thanks for the follow-up.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!