AutoCAD 2007/2008/2009

Reply
Valued Contributor
jsnortin
Posts: 61
Registered: ‎07-06-2007
Message 1 of 4 (254 Views)

Right Click shortcut lost

254 Views, 3 Replies
10-03-2012 12:49 PM

I recently noticed that when I right click I don't get the shortcut menu to come up. Everything is set right in my options. I did find if I switch profiles it works. But I want to use the profile I have been using forever. Is there something corrupted in the profile I can fix? Oh yeah pickfirst and noun/verb are set right also.

*Expert Elite*
scot-65
Posts: 2,190
Registered: ‎12-11-2003
Message 2 of 4 (243 Views)

Re: Right Click shortcut lost

10-03-2012 03:15 PM in reply to: jsnortin

You may have turned on the right-click mode that us "old-timers" are used to using.

Discipline yourself to hold the right-click a little longer or look inside OPTIONS...

 

Options01.gif

 

???

 

Scot-65
Dyslexia is a permanent physical disability that cannot be seen.
Introverts is proof that there is indeed intelligent life on this planet.
Valued Contributor
jsnortin
Posts: 61
Registered: ‎07-06-2007
Message 3 of 4 (226 Views)

Re: Right Click shortcut lost

10-05-2012 12:56 PM in reply to: scot-65

Thank You. But I already have everything set right. It's something corrupt in my profile I think.

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 9,216
Registered: ‎06-29-2007
Message 4 of 4 (218 Views)

Re: Right Click shortcut lost

10-05-2012 10:03 PM in reply to: jsnortin

Hi,

 

>> I recently noticed that when I right click I don't get the shortcut menu to come up.

What happens then when you do a right-click?

If there is real nothing (look to the command-line also!) then you may check your settings for the mouse-buttons in the Windows control panel or change the mouse.

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.