AutoCAD 2007/2008/2009

Reply
Member
jbpalmer
Posts: 4
Registered: ‎05-20-2009
Message 1 of 2 (108 Views)

Problems

108 Views, 1 Replies
06-12-2011 11:31 AM

I think I have changed a setting somewhere and can't figure out what or where it is.  After doing what ever I did the main problems include: after selecting a line the command line reads specify opposite corner, also I cannot select multiple line and put them onto a layer, if I try the only thing that happens is the current layer changes to the layer I just selected but the lines do not changes layers.  Another issue is I can't select multiple line and hit delete, if I do nothing happens, the only way to delete lines is by first selecting the erase tool and clicking on the lines then hitting enter.  that goes for most tools as well it will not allow me to do anything unless I first select the tool then select the lines.  I know it was not this way before and I think I changed a setting but like I said I do not know what setting that was.  

 

Any help would be wonderful.

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,325
Registered: ‎09-16-2009
Message 2 of 2 (105 Views)

Re: Problems

06-12-2011 12:17 PM in reply to: jbpalmer

type in: Pickfirst change zero to 1

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.