AutoCAD 2007/2008/2009

AutoCAD 2007/2008/2009

Reply
Contributor
Oliver_C87
Posts: 18
Registered: ‎04-27-2012
Message 1 of 2 (368 Views)

PLOT - MODEL SCREEN DELAY PROBLEM

368 Views, 1 Replies
12-02-2012 05:09 PM

Hi all

 

I'm sure this problem has been posted before as I have read some of the post.

 

When I click to print, the Plot - Model screen takes some time to load up.

 

This has on recently started.

 

I've played with delete/added/delete/edited my plotters/pc3 files but still have no luck.

 

Are there any more suggestions as to why now its taking longer to come up.

 

Any help would be much appreciated.

 

Thanks

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 9,574
Registered: ‎06-29-2007
Message 2 of 2 (325 Views)

Re: PLOT - MODEL SCREEN DELAY PROBLEM

12-03-2012 01:20 AM in reply to: Oliver_C87

Hi,

 

>> This has on recently started.

>> I've played with delete/added/delete/edited my plotters/pc3 files

It's a good catch to remove these added pc3-files, becaues one (or more) of them does not find it's plotter.

Go to the directory for PC3-files, double-click each, if you get a warning like "plotter does not exist" you found the source of the problem, remove this PC3-file then and goon checking the other ones.

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.