AutoCAD 2007/2008/2009

Reply
Contributor
JeffWVULT
Posts: 21
Registered: ‎01-22-2008
Message 1 of 3 (311 Views)

No gradient fills in my LT

311 Views, 2 Replies
01-05-2013 06:43 PM

Is there anything I can do to get a gradient fill in LT 2009? I was able to find out they now have gradient in the latest LT versions, but not in 2009. Any advice?

*Expert Elite*
pendean
Posts: 22,933
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 3 (298 Views)

Re: No gradient fills in my LT

01-07-2013 06:21 AM in reply to: JeffWVULT

If it's not there, you cannot add it to LT2009: start HELP, type GRADIENT in the search box and see what it offers.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
*Expert Elite*
braudpat
Posts: 2,277
Registered: ‎12-15-2006
Message 3 of 3 (279 Views)

Re: No gradient fills in my LT

01-31-2013 03:12 AM in reply to: pendean

 

Hello

 

I think that Hatch Gradient appears with AutoCAD LT 2011 !?

and it was a new feature of AutoCAD 2004 ...

 

Bye, Patrice

 

 

Bye, Pat ( Supporting Troops )
If you are happy with my answer please mark "Accept as Solution" and if very happy please give me a Kudos (Compliment) - Thanks
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.