AutoCAD 2007/2008/2009

Reply
Member
pfr8es
Posts: 3
Registered: ‎04-18-2008
Message 1 of 3 (88 Views)

lost command by curser

88 Views, 2 Replies
10-09-2008 01:35 PM
The typed commands do not show up by the curser. Everything worked until the last time I worked in AutoCAD. Any ideas?
Distinguished Contributor
sadkuh
Posts: 175
Registered: ‎03-04-2008
Message 2 of 3 (88 Views)

Re: lost command by curser

10-09-2008 01:40 PM in reply to: pfr8es
Press "F12" or click on the "DYN" (Dynamic Input) button near the bottom center of the screen.
Member
pfr8es
Posts: 3
Registered: ‎04-18-2008
Message 3 of 3 (88 Views)

Re: lost command by curser

10-13-2008 03:22 PM in reply to: pfr8es
Thanks
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!