AutoCAD 2007/2008/2009

AutoCAD 2007/2008/2009

Reply
Contributor
TomHT
Posts: 22
Registered: ‎10-30-2006
Message 1 of 3 (63 Views)

Help Search not working

63 Views, 2 Replies
03-20-2008 01:59 PM
I installed AutoCAD Mechanical 2008 SP1 and when I click on Help, the help file opens and the Contents and Index tabs work fine, but not the Search tab. If I choose "All Documentation" and type some text, then click the Search button, I don't see any results from Developer Documentation, only User's Guide and Command Reference.

Also, when I double-click on a title, about half the time the result page shows "The page cannot be displayed". If I select "Additional Resources | Developer Help" from the Help menu, the same thing happens. I've tried repairing the install, but that doesn't help.

Any ideas? TIA.
Distinguished Contributor
C O Jones
Posts: 1,635
Registered: ‎01-20-2006
Message 2 of 3 (63 Views)

Re: Help Search not working

03-20-2008 02:52 PM in reply to: TomHT
I recently noticed the same problem and I wonder if it has to do with either having 2009 installed and uninstalled or Inventor LT installed and then uninstalled.

Have you had either of those on and off your system?
Contributor
TomHT
Posts: 22
Registered: ‎10-30-2006
Message 3 of 3 (63 Views)

Re: Help Search not working

03-25-2008 08:01 AM in reply to: TomHT
No, but I do have Inventor 2008 installed. And I don't think I've ever uninstalled it.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.