AutoCAD 2007/2008/2009

Reply
Member
francccois
Posts: 4
Registered: ‎08-17-2010
Message 1 of 4 (448 Views)

Double click actions

448 Views, 3 Replies
08-17-2010 12:00 PM

I'm trying to set my double click actions in my CUI panel but for a reason they are disabled with a big red line on them.  The help files explain how to edit or create but does not explain how to enable them. 

Thanks for your help.

Francois

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,319
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 4 (379 Views)

Re: Double click actions

08-18-2010 02:06 PM in reply to: francccois

You are not editing your primary CUI file perhaps: you all use an enterprise CUI?

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Member
francccois
Posts: 4
Registered: ‎08-17-2010
Message 3 of 4 (371 Views)

Re: Double click actions

08-19-2010 07:02 AM in reply to: pendean

Yes it's the enterprise CUI.  I know that I have 6 partial CUI files but I don't know how to check for the main one. 

Member
francccois
Posts: 4
Registered: ‎08-17-2010
Message 4 of 4 (369 Views)

Re: Double click actions

08-19-2010 07:23 AM in reply to: pendean

Thanks for the clue, the problem is solve.

 

Francois Bergeron

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!