AutoCAD 2007/2008/2009

AutoCAD 2007/2008/2009

Reply
New Member
dievhart
Posts: 2
Registered: ‎10-29-2003
Message 1 of 4 (2,513 Views)

Dialog Box off screen

2513 Views, 3 Replies
11-18-2009 09:46 AM
I know they are popping up, I can ESC and come back to the session, I played with graphic card settings and dual monitor settings (and resolution settings) but nothing seems to show them (out in space somewhere).....
Anyone?
Diev
(the Filedia var doesn't work for these (it is the Render Environment and the Display Image Save dialog boxes (so far)))
**Master
dmfrazier
Posts: 2,757
Registered: ‎05-13-2003
Message 2 of 4 (2,513 Views)

Re: Dialog Box off screen

11-18-2009 12:30 PM in reply to: dievhart
Assuming they are "off screen", one way to get them back is to go into CUI, select your current workspace, Customize Workspace, select the Dockable Windows in the right pane, and change the palette's properties so that Show = yes, and orientation = Left (or Right). Click Done to save workspace changes, then OK on CUI dialog.
*A+P
Message 3 of 4 (2,513 Views)

Re: Dialog Box off screen

11-18-2009 01:04 PM in reply to: dievhart
Have you tried these keyboard combinations:

Alt+Space bar
M
Hit any of the arrow keys on the keyboard
Move mouse to center of screen and dialog boxes off screen will follow

Paul

wrote in message news:6291213@discussion.autodesk.com...
I know they are popping up, I can ESC and come back to the session, I played
with graphic card settings and dual monitor settings (and resolution
settings) but nothing seems to show them (out in space somewhere).....
Anyone?
Diev
(the Filedia var doesn't work for these (it is the Render Environment and
the Display Image Save dialog boxes (so far)))
New Member
dievhart
Posts: 2
Registered: ‎10-29-2003
Message 4 of 4 (2,513 Views)

Re: Dialog Box off screen

11-19-2009 08:14 AM in reply to: dievhart
dmfraizer, I kinda of tried that but they were not docable....so no go...
Paul, you are the winner, that worked. thanks....I figured it was simple and I tried the Alt+F...but there is no "File" pulldown so I was not getting that little menu with the move on it....
you'all (we'all) rock
Diev
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.