AutoCAD 2004/2005/2006

Reply
Active Member
kevinfreund
Posts: 8
Registered: ‎09-04-2009
Message 1 of 3 (163 Views)

Hatch Boundary

163 Views, 2 Replies
05-02-2011 11:47 AM

Hi,

 

Can anyone point me in the right direction on enclosing this area to be hatched?  I've tried chamfering the corners to 0, extending & trimming & redrawing the lines & it still is not selecting an internal point.  I don't know if I've got a hatch problem or a drawing problem.  Thanks in advance. 

 

This CAD file was created in AutoCad LT 2006 but have the same issue when I open it in 2010 Mechanical. 

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,318
Registered: ‎09-16-2009
Message 2 of 3 (160 Views)

Re: Hatch Boundary

05-02-2011 11:53 AM in reply to: kevinfreund

They are not on the same plane, use FLATTEN command to flatten them to zero and try again.

Active Member
kevinfreund
Posts: 8
Registered: ‎09-04-2009
Message 3 of 3 (154 Views)

Re: Hatch Boundary

05-02-2011 12:11 PM in reply to: kevinfreund

Thanks!  We couldn't use FLATTEN but at least we can move forward. 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.