AutoCAD 2004/2005/2006

Reply
New Member
mcquade
Posts: 2
Registered: ‎05-09-2011
Message 1 of 3 (426 Views)
Accepted Solution

Autocad 2005/express

426 Views, 2 Replies
05-09-2011 12:40 PM

Have autocad 2005 installed. Now memu bar is showing that I am working in EXPRESS. Loss some toolbars. How do I get back to using autocad 2005? How did express all of a sudden appear?

What happens when you type MENULOAD?

*Expert Elite*
Bob_Zurunkle
Posts: 1,053
Registered: ‎03-24-2011
Message 2 of 3 (416 Views)

Re: Autocad 2005/express

05-10-2011 09:51 AM in reply to: mcquade

What happens when you type MENULOAD?

If by some odd chance my nattering was useful -- that's great, glad to help. But if it actually solved your issue, then please mark my solution as accepted :smileyhappy:
New Member
mcquade
Posts: 2
Registered: ‎05-09-2011
Message 3 of 3 (414 Views)

Re: Autocad 2005/express

05-10-2011 10:00 AM in reply to: mcquade

Thanks for the tip.  It worked. I don't know how I lost it. If it happens again, I'll know what to do.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!