AutoCAD 2004/2005/2006

Reply
New Member
mcquade
Posts: 2
Registered: ‎05-09-2011
Message 1 of 3 (406 Views)
Accepted Solution

Autocad 2005/express

406 Views, 2 Replies
05-09-2011 12:40 PM

Have autocad 2005 installed. Now memu bar is showing that I am working in EXPRESS. Loss some toolbars. How do I get back to using autocad 2005? How did express all of a sudden appear?

What happens when you type MENULOAD?

*Expert Elite*
Bob_Zurunkle
Posts: 1,047
Registered: ‎03-24-2011
Message 2 of 3 (396 Views)

Re: Autocad 2005/express

05-10-2011 09:51 AM in reply to: mcquade

What happens when you type MENULOAD?

If by some odd chance my nattering was useful -- that's great, glad to help. But if it actually solved your issue, then please mark my solution as accepted :smileyhappy:
New Member
mcquade
Posts: 2
Registered: ‎05-09-2011
Message 3 of 3 (394 Views)

Re: Autocad 2005/express

05-10-2011 10:00 AM in reply to: mcquade

Thanks for the tip.  It worked. I don't know how I lost it. If it happens again, I'll know what to do.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.