AutoCAD 2000/2000i/2002 Archive

AutoCAD 2000/2000i/2002 Archive

Reply
Member
micamica
Posts: 3
Registered: ‎07-01-2011
Message 1 of 9 (4,268 Views)
Accepted Solution

How to get the Autocad R14 ?

4268 Views, 8 Replies
07-03-2011 04:58 PM
Hi !

 

When I was student I learned Autocad in the version R14. Long time ago.

 

Now I work with the 2006 version.

 

The initial R14 version I do not have anymore, however I woud like to get te R14 again, just to remember the the old good times...

 

Anyone can advise how I can get the R14 version ? 

 

Regards.

 

Mike

with XP, R14 runs like a nitro funny car.

Believe me, I understand your desires. I currently use 2000 for design and drawings, but I use 14 for creating blocks. They can be joined into one unit and copied and pasted around like single parts. I have not figured out how to do that with 2000. Best of luck. Dennymac

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,262
Registered: ‎09-16-2009
Message 2 of 9 (4,254 Views)

Re: How to get the Autocad R14 ?

07-05-2011 06:49 AM in reply to: micamica

Legally, you can't get it or I would give it to you for free :smileyvery-happy:

 

*Expert Elite*
Bob_Zurunkle
Posts: 1,041
Registered: ‎03-24-2011
Message 3 of 9 (4,243 Views)

Re: How to get the Autocad R14 ?

07-05-2011 09:41 AM in reply to: Patchy

I used to hear nothing but bad things about R14. Or was it R13....

If by some odd chance my nattering was useful -- that's great, glad to help. But if it actually solved your issue, then please mark my solution as accepted :smileyhappy:
*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,262
Registered: ‎09-16-2009
Message 4 of 9 (4,238 Views)

Re: How to get the Autocad R14 ?

07-05-2011 11:00 AM in reply to: Bob_Zurunkle

with XP, R14 runs like a nitro funny car.

Contributor
dennymac
Posts: 22
Registered: ‎01-05-2006
Message 5 of 9 (4,235 Views)

Re: How to get the Autocad R14 ?

07-05-2011 11:15 AM in reply to: micamica

Believe me, I understand your desires. I currently use 2000 for design and drawings, but I use 14 for creating blocks. They can be joined into one unit and copied and pasted around like single parts. I have not figured out how to do that with 2000. Best of luck. Dennymac

Member
Brison
Posts: 3
Registered: ‎07-04-2011
Message 6 of 9 (4,210 Views)

Re: How to get the Autocad R14 ?

07-07-2011 12:43 PM in reply to: micamica

Hi Mike:

 

Here a place that is advertising the R14.

 

 

http://softwarewebsales.com/product-11323/AutoCAD-R14

 

 

I do not have any reference to that supplier.

 

However, please,  anyone may provide better information or feeback of the advertise.

 

Good look

 

JB

Member
micamica
Posts: 3
Registered: ‎07-01-2011
Message 7 of 9 (4,196 Views)

Re: How to get the Autocad R14 ?

07-13-2011 04:35 PM in reply to: Brison

John:

 

Thanks for your advise.

 

I will see what the site is advertising.

 

In this meantime, anyone have further information ??

 

Thanks

 

Mike  

Member
turtleman
Posts: 3
Registered: ‎10-05-2012
Message 8 of 9 (3,974 Views)

Re: How to get the Autocad R14 ?

10-05-2012 10:36 AM in reply to: micamica

I don't understand the problem. If AutoDesk still owns the rights to R14 and you are willing to pay them for it then it should be a legal transaction. I don't want something for free. I just want something I can afford. Plus I am retired. I'm not in this for a job. I just need a reliable cad software to draw up plans for some home imporvements. I don't want any of these illegal copies you find all over the internet. I just want a legal copy from the legal owner, AutoDesk. Why is that so hard to understand?

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,262
Registered: ‎09-16-2009
Message 9 of 9 (3,963 Views)

Re: How to get the Autocad R14 ?

10-05-2012 11:25 AM in reply to: turtleman
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.