Alias General Discussion

Reply
New Member
JPGDesigner
Posts: 2
Registered: ‎11-12-2010
Message 11 of 13 (336 Views)

Re: Alias on Mac's ***MAC POWER USER INPUT NEEDED***

04-22-2011 02:04 PM in reply to: schowlund

BTW Turning off the Title Bar info Helped A LOT so far....I've gotten excited about resolutions in the past, but soon discovered my excitement to be premature... Keeping my fingers crossed for now.:robotmad:

 

J

Member
schowlund
Posts: 3
Registered: ‎04-20-2009
Message 12 of 13 (319 Views)

Re: Alias on Mac's ***MAC POWER USER INPUT NEEDED***

04-26-2011 12:19 AM in reply to: JPGDesigner

It may also be worth trying to switch to Windows Classic theme as well as working in Full Screen mode. Please give us feedback on this.

 

Erik.

Contributor
j-carlton
Posts: 14
Registered: ‎04-20-2010
Message 13 of 13 (160 Views)

Re: Alias on Mac's

03-11-2012 02:58 PM in reply to: dschlundt

I see Alias 2012 is listed as qualified for the Mac Book Pro Graphics card. The AMD(ATI) HD 6750M.

 

Does anyone have any runtime with this setup?

If so, have the previous glitches mentioned above actually been resolved in 2012??

 

http://download.autodesk.com/us/aliasstudio/qualcharts/alias2012-osx.htm

 

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.