Alias General Discussion

Alias General Discussion

Reply
Member
erico
Posts: 3
Registered: ‎09-21-2011
Message 1 of 3 (429 Views)
Accepted Solution

Alias Automotive Interface is unresponsive

429 Views, 2 Replies
09-23-2011 07:19 AM

I have been trying to use Alias Automotive for one week now. But the interface does not really work.

Every time I try to move an object as soon as I click on it the preview of it appears on the other side of the screen and when the mouse is released the object appears in a diferent region. The pick object tool retangular area of selection is totally messed up. I can't click on vertices or even on select boxes on the interface options.

 

I have Windows 7 64 bits and have trying installing both Alias Automotive 2011 and 2012 64 bits.

 

I get no warnings of incopatibility with my machine.

Updated the display driver and now it works.

Member
erico
Posts: 3
Registered: ‎09-21-2011
Message 2 of 3 (415 Views)

Re: Alias Automotive Interface is unresponsive

09-29-2011 10:26 AM in reply to: erico

I added some screenshots to illustrate what I am talking about.

 

I donwloaded every version of alias, from 2009 to 2012, and had the same problem on each one of them.

Member
erico
Posts: 3
Registered: ‎09-21-2011
Message 3 of 3 (368 Views)

Re: Alias Automotive Interface is unresponsive

11-03-2011 11:27 AM in reply to: erico

Updated the display driver and now it works.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.