Visual LISP, AutoLISP and General Customization

Visual LISP, AutoLISP and General Customization

Reply
Valued Contributor
tdcad
Posts: 85
Registered: ‎06-16-2004
Message 21 of 24 (327 Views)

Re: COUNT DYNAMIC BLOCK INCLUDING TOTAL LENGTH

04-17-2012 08:23 AM in reply to: devitg

Pbejse,

I like it very much, thanks for BIG help.!

*Expert Elite*
pbejse
Posts: 2,441
Registered: ‎11-24-2009
Message 22 of 24 (315 Views)

Re: COUNT DYNAMIC BLOCK INCLUDING TOTAL LENGTH

04-18-2012 03:04 AM in reply to: tdcad

tdcad wrote:

Pbejse,

I like it very much, thanks for BIG help.!



You';re welcome tdcad. I like it too.

Good to know we were able to get this over with :smileyhappy: Enjoy.

 

Cheers

Active Member
Matul
Posts: 7
Registered: ‎01-06-2010
Message 23 of 24 (219 Views)

Re: COUNT DYNAMIC BLOCK INCLUDING TOTAL LENGTH

08-16-2013 01:28 PM in reply to: pbejse

Pbejse,

 

That LISP is a very very slick and nice way to get the BOM for the

blocks. I was wondering if you know how to write those

into a text box / field / attribute list so that it will show up

somewhere on the drawing (either pre-defined or to insert a new

table). I have been looking for a way to accomplish this but was

unable to. Your lisp accomplishes all but one of what I need to do -

add it to the face of the drawing.

 

I 've been trying to use the data extraction wizard an add-in for

text fields but that had mixed results and would not work for all I

am trying to do.

 

Thank you!

Matul

New Member
mati.zaman
Posts: 1
Registered: ‎05-27-2013
Message 24 of 24 (18 Views)

Re: COUNT DYNAMIC BLOCK INCLUDING TOTAL LENGTH

07-29-2014 03:05 PM in reply to: pbejse

Hey 

Saw your code, its really cool

Im trying to help a friend out in similar situation, im kinda new with LISP myself

He wants to do something similar to this code you generated..

 

If you can see the attachment.. 

He wants a lisp to make a similar table, and at the same time update the marks (labels) for each block 

So if he copies that block over and changes the length of it, it makes renames the Mark to S-2, S-3 and so on

 

At the same point it can create that chart showing how many S-1's you have etc..

Would be glad if you can help out!

Thanks

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community