Vault General

Reply
Mentor
Posts: 423
Registered: ‎11-28-2007
Message 1 of 6 (553 Views)
Accepted Solution

Vault reindex problem

553 Views, 5 Replies
09-20-2011 09:18 AM

I want to re-index a vault of about 176 gig, but it stops atre a few minutes with an error messsage about the timeout. Is there a fix for this? (I have Vault Pro 2012 with SQL Server 2008 R" express)

Product Support
Posts: 198
Registered: ‎08-26-2008
Message 2 of 6 (535 Views)

Re: Vault reindex problem

09-21-2011 01:26 PM in reply to: tmccar

You can change the timeout settings in the web.config file.  More details on making the changes can be found in the Advanced Configuration.

 

Start y doubling the first value and double the other two if it still fails.

 

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=16853779&linkID=9261341

 

-Hywell



Hywell Herrero
Data Management Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.
Mentor
Posts: 423
Registered: ‎11-28-2007
Message 3 of 6 (523 Views)

Re: Vault reindex problem

09-22-2011 05:39 AM in reply to: herrerh

Thanks, that´s what I needed!

Mentor
Posts: 423
Registered: ‎11-28-2007
Message 4 of 6 (503 Views)

Re: Vault reindex problem

09-23-2011 06:04 AM in reply to: tmccar

I have increased the figure to 1,200,000,000 and it is still timing out.

I notice you say "double the other two", but there are ony 2 variables mentioned in the config guide: "timeouts connection" and "executiontimeout".

Product Support
Posts: 198
Registered: ‎08-26-2008
Message 5 of 6 (500 Views)

Re: Vault reindex problem

09-23-2011 06:56 AM in reply to: tmccar

In the timeouts sectino, there are three values, connection, defaultCommand and longcommand.  Those are the three that should be changed.

 

Change them to 360, 720, 2600 as a start.

 

Change your maxRequestLength back to the default of 51200.

 

After changing the variables, do an IISRESET.

 

-Hywell



Hywell Herrero
Data Management Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.
Mentor
Posts: 423
Registered: ‎11-28-2007
Message 6 of 6 (467 Views)

Re: Vault reindex problem

09-26-2011 10:26 AM in reply to: herrerh

Thanks, it's running now

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
New button for Platinum & Gold Subscription customers
Gold & Platinum Subscription customers can alert Autodesk if they require assistance with their forum post

Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community