Vault General

Reply
Active Contributor
plembourg
Posts: 41
Registered: ‎02-11-2008
Message 1 of 3 (221 Views)
Accepted Solution

Problem with the design review ribbon in webclient or Busszaw

221 Views, 2 Replies
02-21-2012 08:31 AM

Hello i have a problem with my ribbon in Vault web Client or Busszaw preview.

 

(look the picture attached, in the red box)

 

Any idea.?

Employee
josh.dagg
Posts: 5
Registered: ‎06-07-2005
Message 2 of 3 (190 Views)

Re: Problem with the design review ribbon in webclient or Busszaw

02-22-2012 06:45 AM in reply to: plembourg

The message you are seeing is part of the Autodesk Design Review (ADR) ActiveX web control which is used as the preview mechanism in both the Vault web client and in Buzzsaw.  What is the make and version of the browser you are using?

 

Josh K. Dagg (Autodesk)
Sr. User Experience Designer
Data Management
Active Contributor
plembourg
Posts: 41
Registered: ‎02-11-2008
Message 3 of 3 (186 Views)

Re: Problem with the design review ribbon in webclient or Busszaw

02-22-2012 06:59 AM in reply to: josh.dagg

Thanks for your answer.

 

I'm using IE8.

 

In fact i've solved the problem by uninstall ADR 2012 and reinstall it via Buzzsaw options.

 

Now all it's ok in the Vault webclient 2012 and in Buzzsaw.

 

Best regards

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
New button for Platinum & Gold Subscription customers
Gold & Platinum Subscription customers can alert Autodesk if they require assistance with their forum post

Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community