Vault General

Reply
Active Contributor
isaacc
Posts: 30
Registered: ‎01-11-2013
Message 1 of 3 (213 Views)

Missing Vault Buttons!

213 Views, 2 Replies
02-07-2013 12:35 PM

I am missing the Vault buttons in the AutoCAD add-in... the menu is there, but no buttons. NoVault.JPG

 

This is AutoCAD 2013 and Vault 2013 with all service packs. I have tried reloading the menu and reloading the .cuix file. I am logged into Vault.

*Expert Elite*
cbenner
Posts: 3,132
Registered: ‎04-06-2010
Message 2 of 3 (181 Views)

Re: Missing Vault Buttons!

02-11-2013 08:00 AM in reply to: isaacc

Is this a new installation, or recently upgraded?  Or is this something that was working, and then suddenly stopped working for no apparent reason?

ChrisB

ADSK_Expert_Elite_Icon_S_Color_Blk.png

Please use Mark Solutions!.Accept as Solution &Give Kudos!Kudos to further enhance the value of these forums. Thank you! :smileyhappy:

http://cbennertipstricks.blogspot.com/


   

Product Support
bob.holland
Posts: 283
Registered: ‎02-15-2013
Message 3 of 3 (152 Views)

Re: Missing Vault Buttons!

02-15-2013 04:00 PM in reply to: isaacc

Isaacc,

 

I would recommend that you reinstall your Vault client and see if that makes a difference.

Please try this and let us know how that turns out.

Bob Holland
Autodesk Product Support



Bob Holland


You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
New button for Platinum & Gold Subscription customers
Gold & Platinum Subscription customers can alert Autodesk if they require assistance with their forum post

Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community