Vault General

Reply
Distinguished Contributor
varindersra
Posts: 252
Registered: ‎09-28-2009
Message 1 of 7 (574 Views)
Accepted Solution

Inventor Drawing logo-Vault Check-in Failed

574 Views, 6 Replies
09-28-2010 11:01 AM
 I have inserted a logo in the template file (logo is embedded, not linked). Now when I use this template file with logo to insert drawing views and tries to check it into vault logo shows up in the check in window and it shows up in location where I never had any logo and checkin fails because it could not find the file there. and when I look in the browser bar in inventor under vault it shows me multiple copies of logo at different locations. I even tried to delete the logo but it still shows up under vault and number of logos list under vault increases. Any solution for this. I am using vault professional 2011 and vault professional 2011. I already posted this on inventor discussion group I didn't got any response from them.

756i959C443004AD2413

Employee
alan.ho
Posts: 63
Registered: ‎08-02-2007
Message 2 of 7 (538 Views)

Re: Inventor Drawing logo-Vault Check-in Failed

09-30-2010 03:32 AM in reply to: varindersra

Theoretically, you shouldn't be seeing the file names of the log in the vault browser if you have embedded them in your template.

If you have used linked image image files, they should show under a 3rd Party group in the vault browser. (Which in your case, the 3rd Party group is missing)

 

Would it be possible for you to upload your template file and logo to this thread? We can do further investigation from there.



Alan Ho
User Experience Designer
Cloud Platforms
Autodesk, Inc.
Distinguished Contributor
varindersra
Posts: 252
Registered: ‎09-28-2009
Message 3 of 7 (531 Views)

Re: Inventor Drawing logo-Vault Check-in Failed

09-30-2010 06:24 AM in reply to: alan.ho

I am sending you the template file in this post and logo in next due to size restrictions.

 

Distinguished Contributor
varindersra
Posts: 252
Registered: ‎09-28-2009
Message 4 of 7 (529 Views)

Re: Inventor Drawing logo-Vault Check-in Failed

09-30-2010 06:34 AM in reply to: varindersra

Logo file attach. Please see previous post for template file.

Employee
alan.ho
Posts: 63
Registered: ‎08-02-2007
Message 5 of 7 (497 Views)

Re: Inventor Drawing logo-Vault Check-in Failed

10-01-2010 12:07 AM in reply to: varindersra

I checked your template file and it seems to have a number of unreferenced XREFs attached  to it.

I have detached these XREFs and your template (see attachment) should be free of them now.

 

Let me know if this works for you.



Alan Ho
User Experience Designer
Cloud Platforms
Autodesk, Inc.
Distinguished Contributor
varindersra
Posts: 252
Registered: ‎09-28-2009
Message 6 of 7 (441 Views)

Re: Inventor Drawing logo-Vault Check-in Failed

10-07-2010 06:54 AM in reply to: alan.ho

That works. Thanks a lot!

New Member
joye
Posts: 1
Registered: ‎05-28-2008
Message 7 of 7 (75 Views)

Re: Inventor Drawing logo-Vault Check-in Failed

02-08-2013 12:40 PM in reply to: varindersra

How do you go about detaching these logo xrefs within Inventor?

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
New button for Platinum & Gold Subscription customers
Gold & Platinum Subscription customers can alert Autodesk if they require assistance with their forum post

Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community