Vault General

Reply
Active Member
mcad_marie
Posts: 8
Registered: ‎10-15-2004
Message 1 of 5 (258 Views)

Errors 1603

258 Views, 4 Replies
10-17-2007 03:33 AM
PC #1 log file no.1 Content library cannot be installed

Install Content Center libraries Failed Installation aborted, Result=1603

PC #2 log file no.1 Content library cannot be installed

Install Microsoft SQL Server 2005 Express(AUTODESKVAULT)Failed Installation aborted, Result=1603

THANKS
Active Member
mcad_marie
Posts: 8
Registered: ‎10-15-2004
Message 2 of 5 (258 Views)

Re: Errors 1603

10-17-2007 03:36 AM in reply to: mcad_marie
Software used: autodesk inventor 2008
*Uffe Bak
Message 3 of 5 (258 Views)

Re: Errors 1603

10-18-2007 02:59 AM in reply to: mcad_marie
Hello

Have you tried the suggestions in the following KB articles:
(Found on Autodesk.com - select Technical Support - Select product "Vault"
and search for "1603"

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/item?siteID=123112&id=10032702&linkID=9261340

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/item?siteID=123112&id=9979646&linkID=9261340

If you have tested these solution - and still have the problem - please
contact your reseller for opening a support case (or if you have a direct
support open a case through that system). Ususlly it will involve collecting
a number of log files and continually conversation back and forth - which
makes communication in a Newsgroup less suited for handling a problem like
this.

Best regards

Uffe Bak
Customer Success Engineer
Data Management, Autodesk Manufacturing
Active Member
mcad_marie
Posts: 8
Registered: ‎10-15-2004
Message 4 of 5 (258 Views)

Re: Errors 1603

10-18-2007 07:10 AM in reply to: mcad_marie
I already tried all the solutions found in the discussion group before i post the problem including the 2 solutions you sent and nothing works for us. I troubleshoot the problem using discussion group help and it keeps me awake from 10 pm till 7am. I'm working as technical support here in an ATC in the Philippines. And if we are not going to resolve the problem asap we will reformat the units affected which we know it will work this time.
*Uffe Bak
Message 5 of 5 (258 Views)

Re: Errors 1603

10-19-2007 04:34 AM in reply to: mcad_marie
Hi again

I'm sorry to hear that the problem is not resoleved. If you have the
priviledge of a "clean" test system - your idea about doing a fresh install
might be the fastest way to get it going. As you mention you are an ATC - I
guess you might have a number of other software packages each requiring
their own settings - so a new installation on a clean setup could be a good
place to start. Otherwise - use your contact in the ATC network to get some
help to get it resolved, if this does not work.

Best regards

Uffe Bak
Customer Success Engineer
Data Management, Autodesk Manufacturing

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
New button for Platinum & Gold Subscription customers
Gold & Platinum Subscription customers can alert Autodesk if they require assistance with their forum post

Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community