Vault General

Reply
Contributor
Posts: 16
Registered: ‎09-28-2005
Message 1 of 5 (238 Views)

Autodesk Vault Collaboration 2011 File Replication

238 Views, 4 Replies
02-06-2012 01:52 AM

Hi,

I'm checking the status of the File Replication between two workgroups.

From the Console I see that there are 960 files (~101 MB) unreplicated.

Just to be sure I searched (on both workgroups) for all files with the "File Replicated" property = False.

Found only 2 matches(!!!???).

 

My question is: where "960 unreplicated files" information come from?

 

Which is the best way to check if all files have been replicated?

 

Thank you in Advance

Max

Employee
paul.gunn
Posts: 437
Registered: ‎06-07-2010
Message 2 of 5 (212 Views)

Re: Autodesk Vault Collaboration 2011 File Replication

02-07-2012 07:32 AM in reply to: m.sabotto
 
Employee
paul.gunn
Posts: 437
Registered: ‎06-07-2010
Message 3 of 5 (211 Views)

Re: Autodesk Vault Collaboration 2011 File Replication

02-07-2012 07:33 AM in reply to: m.sabotto

Hi,

 

By default a search will only include the 'latest' versions of a file. You might want to retry you search with 'latest' unchecked - this may resolve the discrepency you are seeing.

 

Paul

Contributor
MSabottoAdskID
Posts: 13
Registered: ‎02-06-2012
Message 4 of 5 (204 Views)

Re: Autodesk Vault Collaboration 2011 File Replication

02-07-2012 08:41 AM in reply to: paul.gunn

HI Paul,

thank you for the feedback, but did not solved the issue.

I still get only few files with the "File Replicated" property set to false, but the console still display 260 unreplicated files.

 

Do you know where that information camo from? I mean a Stored Procedure or something else?

 

Thank you in Advance

Max

Employee
paul.gunn
Posts: 437
Registered: ‎06-07-2010
Message 5 of 5 (199 Views)

Re: Autodesk Vault Collaboration 2011 File Replication

02-07-2012 10:00 AM in reply to: MSabottoAdskID

Hi Max,

 

It is puzzling that you are seeing this discrepency. Ultimately both data come from the database - though the search information is served through an index. You could try rebuilding the search index in ADMS console - in case that somehow the search index has gotten out-of-date. Failing that however, I would advise contacting product support with this issue - to my knowledge this is not a known problem.

 

Paul

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
New button for Platinum & Gold Subscription customers
Gold & Platinum Subscription customers can alert Autodesk if they require assistance with their forum post

Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community