Vault General Discussion

Reply
Valued Contributor
postventa-msd
Posts: 64
Registered: ‎02-19-2007
Message 1 of 3 (114 Views)

Job Processor Error

114 Views, 2 Replies
10-02-2009 03:07 AM
Dear Sirs,

Job processor error, please, see the attached image.

All of aplication runs well, clients, webclients, attaching qeue,...

Server 2003 R2 SP2
Client Vista x64 SP2

I'm going toy try with client XPx32

Thanks
Employee
youc
Posts: 79
Registered: ‎01-04-2009
Message 2 of 3 (114 Views)

Re: Job Processor Error

10-03-2009 05:47 AM in reply to: postventa-msd
Hi,

Did you try to update view for the files locally? If local updating fails, then Job Processor will not succeed.

If local updating fails, following steps might be of help to troubleshoot:
1). check whether dwf files can be published while checking in via Inventor addin
2). check whether user has enough permission

If local updating succeed, it could be the problem of Job Processor. The basic requirement for Job Processor to work is that Inventor application be installed at the same machine as Job Server and work well in publishing dwf files.

Hope it helps!

Thanks,
Carol
Valued Contributor
postventa-msd
Posts: 64
Registered: ‎02-19-2007
Message 3 of 3 (114 Views)

Re: Job Processor Error

10-14-2009 02:06 PM in reply to: postventa-msd
I have installed ADMS in port 8008, although I put the server correct in job processor, it doesn't run.

Instalation with Default port, runs well.

Thanks, regards

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
New button for Platinum & Gold Subscription customers
Gold & Platinum Subscription customers can alert Autodesk if they require assistance with their forum post

Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community