Vault General Discussion

Reply
Active Contributor
cedergren
Posts: 34
Registered: ‎02-25-2009
Message 1 of 8 (536 Views)

Error when i try to attach Vault...

536 Views, 7 Replies
10-30-2011 05:25 AM

 

 

Whats wrong?

 

Just uppdated from Vault 2010 to 2011. Used the same settings as in 2010. But when i try to attach the old Vault i get this error message.

 

Error.jpg

Employee
RohnXian-Autodesk
Posts: 60
Registered: ‎03-18-2009
Message 2 of 8 (523 Views)

Re: Error when i try to attach Vault...

10-30-2011 06:33 PM in reply to: cedergren

Hello cedergren,

 

Thanks for your posting.:smileyhappy:

 

what's the edition about your SQL server? Please make sure your SQL updated to SQL 2005 SP3 or SQL server 2008 SP1 after you upgrade from Vault server 2010 to Vault server 2011.

 

And would you please post the detail log files if it is still not work after you update SQL server?:smileyhappy:  The default location is "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Autodesk\VaultServer\FileStore"

 

Thanks

Rohn

Active Contributor
cedergren
Posts: 34
Registered: ‎02-25-2009
Message 3 of 8 (517 Views)

Re: Error when i try to attach Vault...

10-30-2011 11:06 PM in reply to: cedergren

I have installed the SQL that came with Vault 2011 Install disk.

 

Here is the logs...

Active Contributor
cedergren
Posts: 34
Registered: ‎02-25-2009
Message 4 of 8 (510 Views)

Re: Error when i try to attach Vault...

10-30-2011 11:18 PM in reply to: cedergren

There is a lot of

 

2011-10-30 11:49:21.42 spid7s      Error: 15151, Severity: 16, State: 1.
2011-10-30 11:49:21.42 spid7s      Cannot find the object 'all_parameters', because it does not exist or you do not have permission.
2011-10-30 11:49:21.43 spid7s      Error: 15151, Severity: 16, State: 1.
2011-10-30 11:49:21.43 spid7s      Cannot find the object 'all_columns', because it does not exist or you do not have permission.
2011-10-30 11:49:21.43 spid7s      Error: 15151, Severity: 16, State: 1.
2011-10-30 11:49:21.43 spid7s      Cannot find the object 'all_views', because it does not exist or you do not have permission.
2011-10-30 11:49:21.43 spid7s      Error: 15151, Severity: 16, State: 1.
2011-10-30 11:49:21.43 spid7s      Cannot find the object 'all_objects', because it does not exist or you do not have permission.
2011-10-30 11:49:21.58 spid7s      
2011-10-30 11:49:21.58 spid7s      Revoke any permission to public role...
2011-10-30 11:49:21.58 spid7s      The ALL permission is deprecated and maintained only for compatibility. It DOES NOT imply ALL permissions defined on the entity.
2011-10-30 11:49:21.58 spid7s      The ALL permission is deprecated and maintained only for compatibility. It DOES NOT imply ALL permissions defined on the entity.
2011-10-30 11:49:21.58 spid7s      The ALL permission is deprecated and maintained only for compatibility. It DOES NOT imply ALL permissions defined on the entity.
2011-10-30 11:49:21.58 spid7s      The ALL permission is deprecated and maintained only for compatibility. It DOES NOT imply ALL permissions defined on the entity.

 

at the end of the log-file..

Employee
RohnXian-Autodesk
Posts: 60
Registered: ‎03-18-2009
Message 5 of 8 (509 Views)

Re: Error when i try to attach Vault...

10-30-2011 11:19 PM in reply to: cedergren

Hello cedergren,

 

the log you attached is not ADMSConsole log. Please find ADMSConsole log in your filestore folder. If your server OS is Windows server 2008, the default location is  "C:\ProgramData\Autodesk\VaultServer\FileStore" :smileyhappy:

 

Thanks

Rohn

 

 

Active Contributor
cedergren
Posts: 34
Registered: ‎02-25-2009
Message 6 of 8 (507 Views)

Re: Error when i try to attach Vault...

10-30-2011 11:23 PM in reply to: RohnXian-Autodesk

Trying again...

 Cant attach the file for some reason. I´ll do it like this.

 

 

2011-10-30 11:54:57 ==================================================================
2011-10-30 11:54:57 Logging initiated: Core server version 15.0.58.2
2011-10-30 11:54:57 ==================================================================
2011-10-30 11:54:57 Connectivity.Request.Common.RequestLibrary - RequestRuntimeStart()
2011-10-30 11:54:57 Connectivity.Request.Vault.RequestLibrary - RequestRuntimeStart()
2011-10-30 11:54:57 Connectivity.Request.Foundation.RequestLibrary - RequestRuntimeStart()
2011-10-30 11:54:57 Connectivity.Request.Document.RequestLibrary - RequestRuntimeStart()
2011-10-30 11:55:03 Checking if a migration is necessary.
2011-10-30 11:55:16 The user name and/or password appears to be invalid; please try again.
2011-10-30 11:55:21 All vaults and libraries have already been migrated.
2011-10-30 11:55:52 ==================================================================
2011-10-30 11:55:52 ATTACH PROGRESS: The server console is currently in the process of attaching a database. Please wait...
2011-10-30 11:55:52 ==================================================================
2011-10-30 11:55:52 Attaching database... 0/1
2011-10-30 11:55:52 Attaching database... 1/1
2011-10-30 11:55:52 Connectivity.Application.VaultManager.ServiceException: Directory lookup for the file "D:\Vault\Vault_Database\MSSQL.1\MSSQL\Data\AI2010_Nordform.mdf" failed with the operating system error 5(failed to retrieve text for this error. Reason: 15100). ---> System.Data.SqlClient.SqlException: Directory lookup for the file "D:\Vault\Vault_Database\MSSQL.1\MSSQL\Data\AI2010_Nordform.mdf" failed with the operating system error 5(failed to retrieve text for this error. Reason: 15100).
   at Connectivity.Core.Database.TransactionContext.OnSqlException(SqlException e)
   at Connectivity.Core.Database.SqlAccess.e(SqlCommand A_0)
   at Connectivity.Core.Database.SqlAccess.ExecuteNonQuery(CommandType commandType, String commandText, Int32 commandTimeout, SqlParameter[] commandParameters)
   at Connectivity.Core.DataAccess.KnowledgeMasters.AttachDatabase(String dbName, String datafile, String logfile)
   at Connectivity.Core.Operations.Attach.Execute()
   at Connectivity.Core.Services.KnowledgeLibraryService.AttachKnowledgeLibrary(String name, String datafile, String logfile)
   at System.Runtime.Remoting.Messaging.Message.Dispatch(Object target, Boolean fExecuteInContext)
   at System.Runtime.Remoting.Messaging.StackBuilderSink.SyncProcessMessage(IMessage msg, Int32 methodPtr, Boolean fExecuteInContext)
   --- End of inner exception stack trace ---
   at Connectivity.Application.VaultManager.ProgressCommand.Execute()
   at Connectivity.Application.VaultManager.AttachLibraryCommand.OnExecute(ExplorerCommandContext context)
2011-10-30 11:55:52 ***** WARNING: Failed to initialize logging subsystem. Please check your app.config file for valid settings==================================================================
2011-10-30 11:56:35 IMPORT LIBRARY PROGRESS: The server console is currently in the process of importing a library. Please wait...
2011-10-30 11:56:35 ==================================================================
2011-10-30 11:56:35 Importing library "Nordform". 0/3
2011-10-30 11:56:35 Importing library "Nordform". 1/3
2011-10-30 11:56:35 Importing library "Nordform". 2/3
2011-10-30 11:56:37 Importing library "Nordform". 3/3
2011-10-30 11:56:37 Migrating "Nordform" database... 0/8
2011-10-30 11:56:37 Migrating "Nordform" database... 1/8
2011-10-30 11:56:37 CodeMigrationOperation: Connectivity.Core.DataAccess.Migrate8_1_0to8_1_4, Connectivity.Platform, Version=15.0.58.2, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2011-10-30 11:56:37 ScriptMigrationOperation: Connectivity.Core.Database.Sql.Migration.ReplicationMigrationFKs.sql
2011-10-30 11:56:37 ScriptMigrationOperation: Connectivity.Core.Database.Sql.Migration.CoreReplication_8.1.0_to_8.1.4.sql
2011-10-30 11:56:37 Migrating "Nordform" database... 2/8
2011-10-30 11:56:37 ScriptMigrationOperation: Connectivity.Core.Database.Sql.Migration.CoreReplication_8.1.x_to_9.0.0.sql
2011-10-30 11:56:37 ScriptMigrationOperation: Connectivity.Content.Database.Sql.Migration.ContentLibrary_8.0.11_to_9.0.2.sql
2011-10-30 11:56:39 Migrating "Nordform" database... 3/8
2011-10-30 11:56:39 Migrating "Nordform" database... 4/8
2011-10-30 11:56:39 Reading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppLibraryDataAccess.cfg'
2011-10-30 11:56:39 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppLibraryDataAccess.cfg'
2011-10-30 11:56:39 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppLibraryDataAccess.cfg' - section 'LibraryAppDBAccessObjectsScripts'
2011-10-30 11:56:39 Executing SQL script 'Connectivity.Core.Database.Sql.VersionSprocs.sql' from assembly 'Connectivity.Platform'
2011-10-30 11:56:39 Executing SQL script 'Connectivity.Core.Database.Sql.CoreReplicationSprocs.sql' from assembly 'Connectivity.Platform'
2011-10-30 11:56:39 Executing SQL script 'Connectivity.Content.Database.Sql.ContentSprocs.sql' from assembly 'Connectivity.Content'
2011-10-30 11:56:40 DONE - loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppLibraryDataAccess.cfg'
2011-10-30 11:56:40 Migrating "Nordform" database... 5/8
2011-10-30 11:56:40 Reading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppLibrarySystemData.cfg'
2011-10-30 11:56:40 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppLibrarySystemData.cfg'
2011-10-30 11:56:40 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppLibrarySystemData.cfg' - section 'LibraryInfo'
2011-10-30 11:56:40 DONE - loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppLibrarySystemData.cfg'
2011-10-30 11:56:40 Migrating "Nordform" database... 6/8
2011-10-30 11:56:45 Migrating "Nordform" database... 7/8
2011-10-30 11:56:46 Migrating "Nordform" database... 8/8
2011-10-30 11:56:46 Library data file "D:\Vault\Vault_Database\MSSQL.1\MSSQL\Data\AI2010_Nordform.mdf" was successfully imported as "Nordform"
2011-10-30 11:56:49 Connectivity.Content: GetLibraryInfo - start - DB = Nordform
2011-10-30 11:56:49 Connectivity.Content: GetLibraryInfo - end
2011-10-30 11:56:52 Connectivity.Content: GetLibraryInfo - start - DB = Nordform
2011-10-30 11:56:52 Connectivity.Content: GetLibraryInfo - end
2011-10-30 11:57:34 Detaching will remove all user associations to that vault.  Are you sure you want to detach "Vault"?
2011-10-30 11:57:36 Vault "Vault" was successfully detached.
2011-10-30 11:57:37 Connectivity.Content: GetLibraryInfo - start - DB = Nordform
2011-10-30 11:57:37 Connectivity.Content: GetLibraryInfo - end
2011-10-30 11:57:38 Connectivity.Content: GetLibraryInfo - start - DB = Nordform
2011-10-30 11:57:38 Connectivity.Content: GetLibraryInfo - end
2011-10-30 11:58:18 ==================================================================
2011-10-30 11:58:18 ATTACH PROGRESS: The server console is currently in the process of attaching a database. Please wait...
2011-10-30 11:58:18 ==================================================================
2011-10-30 11:58:18 Attaching database... 0/1
2011-10-30 11:58:19 Attaching database... 1/1
2011-10-30 11:58:19 Migrating "Vault" database... 0/5
2011-10-30 11:58:19 Migrating "Vault" database... 1/5
2011-10-30 11:58:19 Reading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultDataAccess.cfg'
2011-10-30 11:58:19 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultDataAccess.cfg'
2011-10-30 11:58:19 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultDataAccess.cfg' - section 'VaultAppDbAccessObjectsScripts'
2011-10-30 11:58:19 Executing SQL script 'Connectivity.Core.Database.Sql.VersionSprocs.sql' from assembly 'Connectivity.Platform'
2011-10-30 11:58:20 Executing SQL script 'Connectivity.Core.Database.Sql.CoreReplicationSprocs.sql' from assembly 'Connectivity.Platform'
2011-10-30 11:58:20 Executing SQL script 'Connectivity.Core.Database.Sql.VaultSprocs.sql' from assembly 'Connectivity.Platform'
2011-10-30 11:58:21 Executing SQL script 'Connectivity.Core.Database.Sql.VaultSprocs-NumberingScheme.sql' from assembly 'Connectivity.Platform'
2011-10-30 11:58:21 Executing SQL script 'Connectivity.Core.Database.Sql.VaultSprocs_CtntSrc.sql' from assembly 'Connectivity.Platform'
2011-10-30 11:58:21 Executing SQL script 'Connectivity.Core.Database.Sql.WorkflowSprocs.sql' from assembly 'Connectivity.Platform'
2011-10-30 11:58:22 Executing SQL script 'Connectivity.Document.Database.Sql.DocSprocs.sql' from assembly 'Connectivity.Vault'
2011-10-30 11:58:24 Executing SQL script 'Connectivity.Core.Database.Sql.VaultSprocs_Replication.sql' from assembly 'Connectivity.Platform'
2011-10-30 11:58:24 Executing SQL script 'Connectivity.Core.Database.Sql.VaultSprocs_Behaviors.sql' from assembly 'Connectivity.Platform'
2011-10-30 11:58:24 DONE - loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultDataAccess.cfg'
2011-10-30 11:58:25 Migrating "Vault" database... 2/5
2011-10-30 11:58:25 Reading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultSystemData.cfg'
2011-10-30 11:58:25 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultSystemData.cfg'
2011-10-30 11:58:25 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultSystemData.cfg' - section 'PropertyConstraintDefs'
2011-10-30 11:58:25 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultSystemData.cfg' - section 'Entities'
2011-10-30 11:58:25 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultSystemData.cfg' - section 'DocInitScripts'
2011-10-30 11:58:25 Executing SQL script 'Connectivity.Document.Database.Sql.DocInit.sql' from assembly 'Connectivity.Vault'
2011-10-30 11:58:25 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultSystemData.cfg' - section 'BillOfMaterials'
2011-10-30 11:58:26 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultSystemData.cfg' - section 'UnitOfMeasure'
2011-10-30 11:58:26 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultSystemData.cfg' - section 'PropertyDefinition'
2011-10-30 11:58:26 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultSystemData.cfg' - section 'EntityClassPropertyDefinitionQueryKnowledge'
2011-10-30 11:58:26 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultSystemData.cfg' - section 'BehaviorClass'
2011-10-30 11:58:27 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultSystemData.cfg' - section 'EntityClassSupportedBehaviorClass'
2011-10-30 11:58:27 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultSystemData.cfg' - section 'EntityClassSupportedBehavior'
2011-10-30 11:58:27 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultSystemData.cfg' - section 'PropertyDefinitionContentSourceMapping'
2011-10-30 11:58:27 Loading Property Providers from: C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\Components\ContentSourcePropertyProviderCfg.xml
2011-10-30 11:58:28 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultSystemData.cfg' - section 'PropertyDefinitionMigration'
2011-10-30 11:58:28 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultSystemData.cfg' - section 'DocumentVaultCodeHandler'
2011-10-30 11:58:28 Loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultSystemData.cfg' - section 'FileNumberingScheme'
2011-10-30 11:58:28 DONE - loading configuration 'C:\Program Files (x86)\Autodesk\ADMS 2011\Server\VaultScripts\Config\VaultAppVaultSystemData.cfg'
2011-10-30 11:58:28 Migrating "Vault" database... 3/5
2011-10-30 11:58:29 Migrating "Vault" database... 4/5
2011-10-30 11:58:29 Migrating "Vault" database... 5/5
2011-10-30 11:58:29 Vault "Vault" was successfully attached, and its file store validation has been scheduled.
2011-10-30 11:58:34 Connectivity.Content: GetLibraryInfo - start - DB = Nordform
2011-10-30 11:58:34 Connectivity.Content: GetLibraryInfo - end
2011-10-30 11:58:35 Connectivity.Content: GetLibraryInfo - start - DB = Nordform
2011-10-30 11:58:35 Connectivity.Content: GetLibraryInfo - end
2011-10-30 11:59:13 Are you sure you want to delete vault "Vault"? This operation will permanently delete the vault database and file store.
2011-10-30 11:59:14 ==================================================================
2011-10-30 11:59:14 DELETE VAULT: The server console is currently in the process of deleting a database. Please wait...
2011-10-30 11:59:14 ==================================================================
2011-10-30 11:59:14 Deleting Vault... 0/2
2011-10-30 11:59:14 Deleting Vault... 1/2
2011-10-30 11:59:14 Deleting Vault... 2/2
2011-10-30 11:59:14 Vault "Vault" was successfully deleted.
2011-10-30 11:59:16 Connectivity.Content: GetLibraryInfo - start - DB = Nordform
2011-10-30 11:59:16 Connectivity.Content: GetLibraryInfo - end
2011-10-30 11:59:16 Connectivity.Content: GetLibraryInfo - start - DB = Nordform
2011-10-30 11:59:16 Connectivity.Content: GetLibraryInfo - end
2011-10-30 12:15:38 Are you sure you want to detach library "Nordform"?
2011-10-30 12:15:39 Library "Nordform" was successfully detached.
2011-10-30 13:14:01 ==================================================================
2011-10-30 13:14:01 ATTACH PROGRESS: The server console is currently in the process of attaching a database. Please wait...
2011-10-30 13:14:01 ==================================================================
2011-10-30 13:14:01 Attaching database... 0/1
2011-10-30 13:16:33 Attaching database... 1/1
2011-10-30 13:16:33 Connectivity.Application.VaultManager.ServiceException: Directory lookup for the file "D:\Vault\Vault_Database\MSSQL.1\MSSQL\Data\Vault.mdf" failed with the operating system error 5(failed to retrieve text for this error. Reason: 15105). ---> System.Data.SqlClient.SqlException: Directory lookup for the file "D:\Vault\Vault_Database\MSSQL.1\MSSQL\Data\Vault.mdf" failed with the operating system error 5(failed to retrieve text for this error. Reason: 15105).
   at Connectivity.Core.Database.TransactionContext.OnSqlException(SqlException e)
   at Connectivity.Core.Database.SqlAccess.e(SqlCommand A_0)
   at Connectivity.Core.Database.SqlAccess.ExecuteNonQuery(CommandType commandType, String commandText, Int32 commandTimeout, SqlParameter[] commandParameters)
   at Connectivity.Core.DataAccess.KnowledgeMasters.AttachDatabase(String dbName, String datafile, String logfile)
   at Connectivity.Core.Operations.Attach.Execute()
   at Connectivity.Core.Services.KnowledgeVaultService.AttachKnowledgeVault(String name, String datafile, String logfile, String filestore)
   at System.Runtime.Remoting.Messaging.Message.Dispatch(Object target, Boolean fExecuteInContext)
   at System.Runtime.Remoting.Messaging.StackBuilderSink.SyncProcessMessage(IMessage msg, Int32 methodPtr, Boolean fExecuteInContext)
   --- End of inner exception stack trace ---
   at Connectivity.Application.VaultManager.ProgressCommand.Execute()
   at Connectivity.Application.VaultManager.AttachVaultCommand.OnExecute(ExplorerCommandContext context)
2011-10-30 13:42:50 ==================================================================
2011-10-30 13:42:50 ATTACH PROGRESS: The server console is currently in the process of attaching a database. Please wait...
2011-10-30 13:42:50 ==================================================================
2011-10-30 13:42:50 Attaching database... 0/1
2011-10-30 13:44:00 Attaching database... 1/1
2011-10-30 13:44:00 Connectivity.Application.VaultManager.ServiceException: Directory lookup for the file "D:\Vault\Vault_Database\MSSQL.1\MSSQL\Data\Vault.mdf" failed with the operating system error 5(failed to retrieve text for this error. Reason: 15105). ---> System.Data.SqlClient.SqlException: Directory lookup for the file "D:\Vault\Vault_Database\MSSQL.1\MSSQL\Data\Vault.mdf" failed with the operating system error 5(failed to retrieve text for this error. Reason: 15105).
   at Connectivity.Core.Database.TransactionContext.OnSqlException(SqlException e)
   at Connectivity.Core.Database.SqlAccess.e(SqlCommand A_0)
   at Connectivity.Core.Database.SqlAccess.ExecuteNonQuery(CommandType commandType, String commandText, Int32 commandTimeout, SqlParameter[] commandParameters)
   at Connectivity.Core.DataAccess.KnowledgeMasters.AttachDatabase(String dbName, String datafile, String logfile)
   at Connectivity.Core.Operations.Attach.Execute()
   at Connectivity.Core.Services.KnowledgeVaultService.AttachKnowledgeVault(String name, String datafile, String logfile, String filestore)
   at System.Runtime.Remoting.Messaging.Message.Dispatch(Object target, Boolean fExecuteInContext)
   at System.Runtime.Remoting.Messaging.StackBuilderSink.SyncProcessMessage(IMessage msg, Int32 methodPtr, Boolean fExecuteInContext)
   --- End of inner exception stack trace ---
   at Connectivity.Application.VaultManager.ProgressCommand.Execute()
   at Connectivity.Application.VaultManager.AttachVaultCommand.OnExecute(ExplorerCommandContext context)

Active Contributor
cedergren
Posts: 34
Registered: ‎02-25-2009
Message 7 of 8 (480 Views)

Re: Error when i try to attach Vault...

10-31-2011 01:09 AM in reply to: cedergren

pls help.

Employee
RohnXian-Autodesk
Posts: 60
Registered: ‎03-18-2009
Message 8 of 8 (449 Views)

Re: Error when i try to attach Vault...

10-31-2011 06:33 PM in reply to: cedergren

Hello cedergren,

 

The error you got is often because the sql server user lacks full control permissions on the files. Please try one of these two ways:

1. give full control permission to SQL user on your data folder. I notice you log shows "D:\Vault\Vault_Database\MSSQL.1\MSSQL\Data\Vault.​mdf".   Please refer to the security setting of this folder:"C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10.AUTODESKVAULT\MSSQL\DATA"

 

2. copy the Vault.mdf and Vault_log.ldf to your SQL server folder, the default is “C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10.AUTODESKVAULT\MSSQL\DATA”.

 

Thanks

Rohn

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
New button for Platinum & Gold Subscription customers
Gold & Platinum Subscription customers can alert Autodesk if they require assistance with their forum post

Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community