Discussion Groups

Simulation Moldflow Insight

Reply
New Member
KurtHayden8140
Posts: 1
Registered: ‎05-20-2011

Reverting to Dual Domain from a 3D Mesh

355 Views, 3 Replies
05-20-2011 10:44 AM

I used to have a procedure (and probably a macro) to revert to a dual domain mesh from a 3d mesh, however I can no longer find it.  Can someone give me a hand?

 

Thanks in advance.

Please use plain text.
Employee
yannick.moret
Posts: 113
Registered: ‎04-28-2009

Re: Reverting to Dual Domain from a 3D Mesh

05-23-2011 04:20 AM in reply to: KurtHayden8140

Hello,

 

Look in the help, on the contents select :

Modeling-The mesh-Meshing the model- Dual domain mesh, and then look on procedures tab.

 

Steps are explained how to get a dual domain mesh from a 3D mesh.

 

Regards

 

Yannick

Please use plain text.
Valued Contributor
tim.vanast
Posts: 65
Registered: ‎07-17-2009

Re: Reverting to Dual Domain from a 3D Mesh

05-23-2011 12:13 PM in reply to: KurtHayden8140

It's easy to do. 

 

Change your mesh type back to Dual Domain.  Then mesh your part again. 

 

It can take a while for the remesh, but it always does the trick.

 

Tim

Please use plain text.
Mentor
madhukeshwart
Posts: 242
Registered: ‎03-18-2009

Re: Reverting to Dual Domain from a 3D Mesh

03-29-2013 09:52 AM in reply to: KurtHayden8140

It is already available in moldflow. No nead any macro

Madhukeshwar Talwar
FIAT-CHRYSLER ATC, Chennai
mail: madhukeshwart@gmail.com
09600060862
======================================
Please use . Accept as Solution and Give Kudos as appropriate to further enhance these forums. Thank you! .....
Please use plain text.