Discussion Groups

Simulation Moldflow Adviser

Reply
New Member
darken98
Posts: 2
Registered: ‎12-02-2011

AutoDesk Security Failure

469 Views, 3 Replies
12-05-2012 10:37 AM

Hi just installed AutoDesk MoldFlow 2010-R2 on a Windows 7 64bit machine and when going to launch it I received the attached screen shot.

 

I've got the correct license server, it's pingable, and the other users who are all on Windows XP 32bit are having no issues.

 

I get the same error after installing Moldflow 2011.

 

I've checked the license server manager, and it's pointing to the correct license.

 

Any help would be awesome!

 

Thanks!

Please use plain text.
*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,117
Registered: ‎01-14-2005

Re: AutoDesk Security Failure

12-05-2012 02:49 PM in reply to: darken98

For more information about Network License Manager connectivity issues and IPv6, please see my discussion post here:

http://forums.autodesk.com/t5/Installation-Licensing/Network-License-Error-1-5-15-and-IPv6/td-p/2982...

Moldflow licensing is a little different than other products, to my memory.  I have solved this problem for a customer in the past but failed to take down any notes on what I did.  I do know there is additional license configuration that needs to take place to make it work though.

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
Please use plain text.
New Member
kamel.achour
Posts: 1
Registered: ‎12-12-2012

Re: AutoDesk Security Failure

12-13-2012 06:40 AM in reply to: TravisNave

Hi,
i have the same problem as darken98.
"Autodesk security failure"

is there any solution to fix that problem?

Please use plain text.
New Member
alexsamarkinru
Posts: 1
Registered: ‎12-26-2012

Re: AutoDesk Security Failure

12-26-2012 04:19 PM in reply to: kamel.achour
Hi, have this problem ("Autodesk security failure") too... May be, something wrong with my russian version Windows 7 x64?
Please use plain text.