Discussion Groups

Simulation Mechanical and Multiphysics

Reply
Member
Posts: 4
Registered: ‎07-29-2013

installation issue

113 Views, 4 Replies
07-29-2013 10:58 AM

hi

i am inastalling autocad simulation multiphysics 2013 on windows 8 laptop

after extraction of files when run the installer , it doen't starts but in compatibility mode when i run the installer it starts.

after complete installation when i launch the programm i get this message(attachment) and after that it closes.

so pls HELP me

 

ITS VERY URRGENT

Please use plain text.
Valued Mentor
Posts: 459
Registered: ‎08-30-2012

Re: installation issue

07-30-2013 06:12 AM in reply to: sudhatam.jain

Here are the usual suggestions, in no particular order:

 

  1. Update the graphics drivers on your computer.
  2. Create an account where you have full administrator rights.
  3. Instead of clicking or double clicking on the installer, see if there is an option such as "Run as administrator" when you right-click on the downloaded file.
  4. Try a different computer, preferably one with a better graphics card and where you have administrator rights.

There is also a discussion group specifically for installation issues. Look to see if there is a thread that covers your issue, or copy your post to that board as well.

John Holtz, PE
Mechanical Engineer
Pittsburgh, PA

16 years experience with Simulation Mechanical
Please use plain text.
Member
Posts: 4
Registered: ‎07-29-2013

Re: installation issue

07-30-2013 07:53 AM in reply to: AstroJohnPE
i have performed all the steps as told by you
As of i have 2GB nvidia graphic card fully updated
In january 2013, last time i installed the programm, it was working fine but this it is showing the same issue.
Please use plain text.
Member
Posts: 4
Registered: ‎07-29-2013

Re: installation issue

07-31-2013 08:57 AM in reply to: AstroJohnPE
i have done all the steps already
and my graphic card is fully updated 2GB nvidia
Please use plain text.
Member
Posts: 4
Registered: ‎07-29-2013

Re: installation issue

07-31-2013 12:03 PM in reply to: sudhatam.jain
pls reply
Please use plain text.