Discussion Groups

Simulation CFD

Reply
Contributor
cpatil365
Posts: 20
Registered: ‎05-03-2013

Unable to get the simulation ran

124 Views, 4 Replies
06-18-2013 04:48 AM

Hi,

 

I am unable to run the  single CFD-203 simulations, for the first time.

I get some issues as "cant be connected with server".

Pls see below vedio, which explines the issue.

Could you pls help me out ? how to get this simulation sucessfully?

http://screencast.com/t/jnFBTijJ

 

Even for mesh generation also same issue.

 

 

Best Regards,

Chandra

 

Please use plain text.
Contributor
cpatil365
Posts: 20
Registered: ‎05-03-2013

Re: Unable to get the simulation ran

06-18-2013 04:59 AM in reply to: cpatil365
pls find below video also. This shows "unable to start the server" Reasons unknown.
http://screencast.com/t/oxl2rJknT

Thanks
Chandra
Please use plain text.
Contributor
cpatil365
Posts: 20
Registered: ‎05-03-2013

Re: Unable to get the simulation ran

06-19-2013 05:06 AM in reply to: cpatil365
Dear Experts,

Do I need to uninstall all of my Autodesk and re-install again ?
Is that ultimate solution or do we have some work around to fix this issues ?

Many Thanks,
Chandra
Please use plain text.
*Expert Elite*
OmkarJ
Posts: 406
Registered: ‎10-02-2012

Re: Unable to get the simulation ran

06-20-2013 01:01 AM in reply to: cpatil365

Stop the server,uninstall, install and again start it. You will find the uninstall button on the dialogue box where you stopped the server. This is known to fix server problems. 

 

OJ

Please use plain text.
Product Support
Royce_adsk
Posts: 551
Registered: ‎08-24-2011

Re: Unable to get the simulation ran

06-21-2013 09:10 AM in reply to: OmkarJ
Are you running your model from a network drive? You should always have your files located locally on your computer or at least a USB drive.


Royce Abel
Please use plain text.