Discussion Groups

Robot Structural Analysis

Reply
Valued Contributor
Jorgew09
Posts: 52
Registered: ‎01-11-2012
Accepted Solution

panels button

134 Views, 5 Replies
01-16-2012 02:19 AM

I'm using robot structual analysis 2012, and cannot find the panels button. please help?

Please use plain text.
Product Support
Artur.Kosakowski
Posts: 4,261
Registered: ‎12-17-2010

Re: panels button

01-16-2012 02:23 AM in reply to: Jorgew09

Please make sure you selected the right structure type (e.g. shell rather than frame) using Geometry > Structure type.

 

If you find your post answered press the Accept as Solution button please. This will help other users to find solutions much faster. Thank you.



Artur Kosakowski
Please use plain text.
Valued Contributor
Jorgew09
Posts: 52
Registered: ‎01-11-2012

Re: panels button

01-16-2012 02:37 AM in reply to: Artur.Kosakowski

Still can't find it..

Please use plain text.
Product Support
Artur.Kosakowski
Posts: 4,261
Registered: ‎12-17-2010

Re: panels button

01-16-2012 02:43 AM in reply to: Jorgew09

The position of the button for the default Shell layout is indicated on the attached picture. You can also use the text commands.



Artur Kosakowski
Please use plain text.
Valued Contributor
Jorgew09
Posts: 52
Registered: ‎01-11-2012

Re: panels button

01-16-2012 02:49 AM in reply to: Artur.Kosakowski

I have attached a print screen, and there is no panels button to see

Please use plain text.
Product Support
Artur.Kosakowski
Posts: 4,261
Registered: ‎12-17-2010

Re: panels button

01-16-2012 02:53 AM in reply to: Jorgew09

The layout is the frame one. Use Geometry > Structure type and select Solid and then do this once more and select Shell again.

 

If you find your post answered press the Accept as Solution button please. This will help other users to find solutions much faster. Thank you.



Artur Kosakowski
Please use plain text.