Discussion Groups

Robot Structural Analysis

Reply
Member
kourepai
Posts: 4
Registered: ‎12-23-2010

Steel Connections Results Greek.

234 Views, 4 Replies
09-18-2011 05:48 AM

When I use Greek as printout language, then I get ??? instead of Greek characters. Sometimes I get it to display the charecters by closing the program and reopening it, but only occasionally. Is there a reason for that. Is it a known issue? Is there a workaround?

 

I use the x64 version on windows 7 professional.

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 4,993
Registered: ‎04-26-2010

Re: Steel Connections Results Greek.

09-19-2011 12:29 AM in reply to: kourepai

Hi

 

According to my data it was corrected in SP1 for ARSA 2011.



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Member
kourepai
Posts: 4
Registered: ‎12-23-2010

Re: Steel Connections Results Greek.

09-19-2011 03:41 AM in reply to: Rafal.Gaweda

I understand. However I continue having the same issue. Please see attached video.

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 4,993
Registered: ‎04-26-2010

Re: Steel Connections Results Greek.

09-21-2011 01:18 AM in reply to: kourepai

Strange ; my view:

gr.JPG

 

PLeack check your windows all regional settings. MIne ,from Xp ,in attachments:

 



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Member
kourepai
Posts: 4
Registered: ‎12-23-2010

Re: Steel Connections Results Greek.

09-25-2011 03:27 AM in reply to: Rafal.Gaweda

I am sorry for my late reply. So then. My in the "Region and Langyage settings are":

(Windows 7 x64 English version)

 

Formats tab: Format -> Greek (Greece)

Location tab: Current location -> Greece

Administrative tab: System Locale - Greek (Greece)

 

Therefore I don't think that it is my settings. I really hope that the problem is not the fact that I use an english version of windows. I will really be very disapporinting.

 

 

 

Please use plain text.