Discussion Groups

Robot Structural Analysis

Reply
Member
pedraam_68
Posts: 3
Registered: ‎09-14-2011
Accepted Solution

Export from Robot to Revit structure

2972 Views, 5 Replies
09-14-2011 06:23 AM

Hi all.

i have Robot 2011 and Revit 2011 ,installed on my computer... and i have faced problem with my Robot for exporting my project to Revit.... i mean i have problem with Integration.... if so.... what i have to do to fix my problem?

regards....

Please use plain text.
Product Support
jad.dellel
Posts: 219
Registered: ‎11-30-2010

Re: Export from Robot to Revit structure

09-14-2011 06:30 AM in reply to: pedraam_68

Hi,

To import rtd file to Revit Structure2011, you should install the revit extensions 2011 from subscription.autodesk.com

integration_with_RSA_before.png

 

For more information please check this document : Integrating Revit Structure and Robot Structural Analysis.

---------------------------------------------------------------


Jad DELLEL
Structural Engineering Support Autodesk, Inc.

Please use plain text.
Member
pedraam_68
Posts: 3
Registered: ‎09-14-2011

Re: Export from Robot to Revit structure

09-14-2011 09:05 AM in reply to: jad.dellel

i really appreciate u for ur answer... but the point is that i have downloaded the extensions from Autodesk site.. and installed them.....

but still have problem with exporting from Robot....

the Robot errors me that ( i need extensions of Revit 2011)... although i have installed them on my computer!! ....

Please use plain text.
Product Support
jad.dellel
Posts: 219
Registered: ‎11-30-2010

Re: Export from Robot to Revit structure

09-15-2011 01:19 AM in reply to: pedraam_68

In fact, you should'nt use the Robot 's menu Add-ins -> Integration with Autodesk Revit Structure,

So to Export the rtd file to Revit Structure, you should launch the Revit Extensions 2011 and choose Update model from Autodesk Robot Structural Analysis:

2011-09-15_1017.png

---------------------------------------------------------------


Jad DELLEL
Structural Engineering Support Autodesk, Inc.

Please use plain text.
Member
pedraam_68
Posts: 3
Registered: ‎09-14-2011

Re: Export from Robot to Revit structure

09-15-2011 02:48 AM in reply to: jad.dellel

thank you veryyyyyyyy much...... this is exactly what i wanted.....

good solution... thanks man!  :smileyhappy:

Please use plain text.
Distinguished Contributor
mpcloob
Posts: 121
Registered: ‎12-11-2012

Re: Export from Robot to Revit structure

01-03-2013 05:37 AM in reply to: pedraam_68

salam pedram.

 

age bekham extension baraye robot ya revit download konam az site subscription bayad chikar konam?

Please use plain text.