Discussion Groups

Robot Structural Analysis

Reply
Mentor
stroxy
Posts: 183
Registered: ‎12-06-2011
Accepted Solution

Exchanging information between 2 projects

128 Views, 11 Replies
12-20-2011 04:33 AM

I created polylines in a model along the slab edges and added wind loading to them.  I am now working with a different model of the same project.  Is there a way to bring the polylines into my new model without having to redraw them.  Saving and Updating Substructure  did not seem to work.  Also copy and pasting did not work either.

Please use plain text.
Product Support
Posts: 4,437
Registered: ‎04-26-2010

Re: Exchanging information between 2 projects

12-20-2011 04:45 AM in reply to: stroxy

I will check it.



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Mentor
stroxy
Posts: 183
Registered: ‎12-06-2011

Re: Exchanging information between 2 projects

12-20-2011 04:48 AM in reply to: Rafal.Gaweda

Thanks!! 

Please use plain text.
Mentor
stroxy
Posts: 183
Registered: ‎12-06-2011

Re: Exchanging information between 2 projects

12-20-2011 05:20 AM in reply to: stroxy

Any solutions on this?

Please use plain text.
Product Support
Posts: 4,437
Registered: ‎04-26-2010

Re: Exchanging information between 2 projects

12-20-2011 05:25 AM in reply to: stroxy

- select lines ,polylines, whatever

- Geometry \ Structure \ Save Substructure

- in new model Geometry \ Structure \ Insert from file , select *.rtd extension mask, select saved file



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Mentor
stroxy
Posts: 183
Registered: ‎12-06-2011

Re: Exchanging information between 2 projects

12-20-2011 05:41 AM in reply to: Rafal.Gaweda

Ok it sort of works.  The polylines cappeared alright but were not inserted at the correct location.  I guess it has something to do with the attached dialog box.

Please use plain text.
Product Support
Posts: 4,437
Registered: ‎04-26-2010

Re: Exchanging information between 2 projects

12-20-2011 05:55 AM in reply to: stroxy

Yes, insert them in "easy to use" place then move to correct location or...

Usually the insertion point is the node with the lowest number. So add node number 1 somewhere to polyline file and then Robot should treat it as a reference for insertion.



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Mentor
stroxy
Posts: 183
Registered: ‎12-06-2011

Re: Exchanging information between 2 projects

12-20-2011 05:58 AM in reply to: Rafal.Gaweda

Thanks, also i noticed it leads as in a 3d view, and I seem to have lost my "plan" view tab

Please use plain text.
Mentor
stroxy
Posts: 183
Registered: ‎12-06-2011

Re: Exchanging information between 2 projects

12-20-2011 06:00 AM in reply to: stroxy

Also do i add as object? (lower part of dialog box)

Please use plain text.
Product Support
Posts: 4,437
Registered: ‎04-26-2010

Re: Exchanging information between 2 projects

12-20-2011 06:03 AM in reply to: stroxy

I do not recommend



Rafal Gaweda
Please use plain text.