Discussion Groups

Robot Structural Analysis

Reply
Contributor
AlexS_2013
Posts: 25
Registered: ‎09-16-2013

Display acceleration settings

235 Views, 7 Replies
10-28-2013 10:30 AM

Hi,

 

I've got 2 Nvidia Quadro K600 video graphic cards on my computer. I tried to increase display acceleration in robot settings in order to increase productivity. By default it's set to 1/3 of maximum. If I increase it and restart robot, it doesn't display model at all. I have latest drivers installed on my computer.

Does anyone know why this is happening and how to solve it?

 

Thanks!

Please use plain text.
Distinguished Contributor
mirko.jurcevic
Posts: 199
Registered: ‎01-12-2013

Re: Display acceleration settings

10-29-2013 12:15 AM in reply to: AlexS_2013

I had the same problem. Solution is: don't pull it to maximum or it won't display model correctly.

 

I don't know why this happens, guys from Autodesk tech support probably knows, my colegaue said to me that the same problem exists on AutoCAD, on some computers it works, on others don't.

Something to do with Autodesk certified display adapters drivers or something.

INTELIKA

Mirko Jurcevic M.Eng.
INTELIKA d.o.o.
www.intelika.hr
Please use plain text.
Contributor
AlexS_2013
Posts: 25
Registered: ‎09-16-2013

Re: Display acceleration settings

10-29-2013 06:31 AM in reply to: mirko.jurcevic

That's an obvious solution:-)

 

Support team, could you respond? Is there any specific version of driver that I should install to solve this issue? 

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,048
Registered: ‎04-26-2010

Re: Display acceleration settings

10-29-2013 06:41 AM in reply to: AlexS_2013
 

Support team, could you respond? Is there any specific version of driver that I should install to solve this issue? 

No special requirements. Use card, drivers certified for Revit.
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/syscert?id=18844534&siteID=123112

 



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Contributor
AlexS_2013
Posts: 25
Registered: ‎09-16-2013

Re: Display acceleration settings

10-29-2013 07:07 AM in reply to: Rafal.Gaweda

Rafal,

I just updated the driver using your link. I chose one for revit 2014. The result is still the same. Do you have any other ideas?

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,048
Registered: ‎04-26-2010

Re: Display acceleration settings

10-29-2013 07:11 AM in reply to: AlexS_2013
But what is your problem?
Set 1/3 or 2/3 acceleration


Rafal Gaweda
Please use plain text.
Contributor
AlexS_2013
Posts: 25
Registered: ‎09-16-2013

Re: Display acceleration settings

10-29-2013 07:22 AM in reply to: Rafal.Gaweda

My problem is that I can't set it even to 2/3, only 1/3.

 

I want everything to be smooth:-)

 

Please use plain text.
Valued Contributor
aruser
Posts: 66
Registered: ‎08-12-2011

Re: Display acceleration settings

05-08-2014 01:57 AM in reply to: AlexS_2013

I still have this problem.

I got a N-Vidia Quadro 4000 totally updated and graphic acceleration doesn't work unless maintain as default.

 

Is anybody working with full display acceleration?

 

Regards

Please use plain text.