Discussion Groups

Robot Structural Analysis

Reply
Valued Contributor
dimogrec
Posts: 97
Registered: ‎07-16-2011

Connection results not updated

122 Views, 2 Replies
12-06-2011 11:50 AM

Hi I'm running RSA Pro 2012 64bit on Win7 64bit and the connection results seem not to be updated. I mean that RSA displays (almost) always the first connection I calculate. Even if I change some parameters on the connection and recalculate the structure I steel got the results of the previous connection. Have a look at the attached video to understand the problem.

Restarting RSA sometimes works, but after one or two connection generation-calculation the issue turns up again.

thanks in advance

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,005
Registered: ‎04-26-2010

Re: Connection results not updated

12-07-2011 12:47 AM in reply to: dimogrec

Hi

 

Have you used before robot in greek language version ?



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Valued Contributor
dimogrec
Posts: 97
Registered: ‎07-16-2011

Re: Connection results not updated

12-07-2011 02:18 AM in reply to: dimogrec

Hi Rafal thanks for responding

Yes, I've used it before in greek version. I've tried changing printout language in English (as you can see in the attached video working and printout language is English, regional settings Greek)

Lately I had the same problem with RSA pro 2011 (x32) but as far as I remember not always.. Also when the results remain "blocked" to a previous connection, exporting results to word/excel gives me a blank page with "results out of date. it's necessary to recalculate the structure"

No I have the latest sp installed (25.0.3.3833 (x64))

 

Please use plain text.